Εσκενάζυ άδειασε Αργιανίδη: «Ούτε φλερτ, ούτε ραντεβού και unfollow στο Instagram»

1 Φεβρουαρίου, 2018 10:58 ΜΜ
More videos

Η απάντησή της και η διάψευση: Είναι αστείο να λες τέτοια πράγματα για φλερτ ή για δήθεν ραντεβού.

Η Σάρα Εσκενάζυ όχι μόνο διέψευσε το φλερτ και το ραντεβού με τον Πάνο Αργιανίδη αλλά τον έκανε και unfollow στο Instagram.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ρωτήθηκε αν υπήρχε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης άλλο φλερτ ανάμεσα σε παίκτες εκτός από τον Βασάλο με την Βαλαβάνη. Τότε εκείνος απάντησε ότι υπήρχε το δικό του με την Σάρα.

Στη συνέχεια ο Πάνος Αργιανίδης σε νέες του δηλώσεις προσπάθησε να πείσει πως όλα αυτά ήταν ή εκφράστηκαν λάθος, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.

Η Σάρα Εσκενάζυ έγινε έξαλλη και μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δήλωσε στεναχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει και παραδέχτηκε πως έκανε unfollow από το instagram τον Πάνο Αργιανίδη που την απογοήτευσε, καθώς δεν περίμενε να πει κάτι τέτοιο. Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Με τον Πάνο δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, απλά δεν σου κρύβω ότι πραγματικά στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Πάνο. Γιατί με όλα αυτά τα παιδιά πιστεύω ότι έχουμε ζήσει κάτι μοναδικό. Τουλάχιστον για εμένα και πως το έζησα εγώ. Και είναι αστείο να λες τέτοια πράγματα για φλερτ ή για δήθεν ραντεβού. Γενικά από την οικογένεια μου δεν έχω μάθει να μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύδω ή να ασχολούμαι με το καθετί που ο καθένας έτσι απλά μπορεί πει. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τα πράγματα καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ό,τι θέλει. Αλλά είτε στην περίπτωση του Πάνου είτε σε μελλοντικές που μπορεί να έρθουν, επιλογή μου είναι να προχωράω παρακάτω και να αφήνω τον κόσμο να κρίνει το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Φυσικά έχω στεναχωρηθεί και φυσικά το ότι δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κάποιον, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποφύγω κιόλας. Για αυτό και επέλεξα ότι δεν θα τον ακολουθώ πια στο Instagram. Όχι σαν τιμωρία φυσικά. Απλά ήθελα να περάσω ένα μήνυμα με το δικό μου τρόπο για να καταλάβει το λάθος του. Και το κατάλαβε πιστεύω».