Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΈσκασε η «βóμβα», είναι επiσnμο: Ανακοiνωσε τα δuσάρεστα το Παλάτι, δuστυχώς επιβεβαιώθnκε...

Έσκασε η «βóμβα», είναι επiσnμο: Ανακοiνωσε τα δuσάρεστα το Παλάτι, δuστυχώς επιβεβαιώθnκε το χειρóτερο σενάριο


Ο βασιλιάς Κάρολος έχει διαγνωστεί με μια μορφή καρκίνου, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης στην οποία υπεβλήθη για να αντιμετωπίσει την υπερπλασία του προστάτη, την περασμένη εβδομάδα.
Ο τύπος του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά σύμφωνα με την ανακοίνωση ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε πρόγραμμα τακτικών θεραπειών. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τονίζουν ότι ο βασιλιάς «παραμένει απόλυτα θετικός όσον αφορά τη θεραπεία του και προσβλέπει στην επιστροφή του στα δημόσια καθήκοντα του το συντομότερο δυνατό».

Αν και θα αναστείλει τις δημόσιες εμφανίσεις του, ο βασιλιάς, θα συνεχίσει να ασκεί τον συνταγματικό του ρόλο ως αρχηγός του κράτους.

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση, ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να κάνει γνωστή τη διάγνωση για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στο να δείχνει το κοινό κατανόηση σε όλους όσοι επηρεάζονται από τον καρκίνο.
Μέχρι στιγμής, δεν ανακοινώνονται περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το στάδιο του καρκίνου ή την πρόγνωση.

Η ανατρıχıαστıκή προφnτεία του Νοστράδαμου για τον Βασιλιά Κάρολο και την οικογένειά του

Η προφητεία του Νοστράδαμου, που λέγεται ότι αναφέρεται στον βασιλιά Κάρολο, γράφτηκε τον 16ο αιώνα.

Ο βασιλιάς Κάρολος, γιος της Ελισάβετ Β’ και πλέον μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν έχει προλάβει καν να παραλάβει τον θρόνο και η βασιλεία του έχει ήδη αρχίσει να κλονίζεται. Μετά τη στέψη του στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, νέα ερμηνεία μιας προφητείας του Νοστράδαμου, του Γάλλου φαρμακοποιού και μάντη του 16ου αιώνα, έχει γίνει viral.


farbdruck nostradamus michel de nostredame 627837023 scaled

Μάλιστα, η πρόβλεψη αυτή, σύμφωνα με την τελευταία ανάγνωση, δείχνει απευθείας τον βρετανικό βασιλικό οίκο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Marca, ο Michel de Notre-Dame, πιο γνωστός ως Νοστράδαμος, δημοσίευσε το βιβλίο του «Les Prophéties (Οι Προφητείες)» σε τρία μέρη, το 1555, το 1557 και το 1568. Πρόκειται για μια συλλογή από 942 ποιητικά τετράστιχα που υποτίθεται ότι προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα. Ένα από αυτά φαίνεται να αφορά στον οίκο των Ουίνδσορ.

Η προφητεία του Νοστράδαμου για τον βασιλιά Κάρολο

Σε ένα από τα τετράστιχα του βιβλίου του Νοστράδαμου, ο οποίος προέβλεψε, επίσης, την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, τη δολοφονία του Τζον Κένεντι και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, υπάρχει μια προφητεία που φαίνεται να παραπέμπει στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

«Ο ξαφνικός θάνατος του πρώτου χαρακτήρα, αυτός θα αλλάξει και ένας άλλος θα τοποθετηθεί στο βασίλειό του», έγραψε ο Νοστράδαμος πριν από περισσότερα από 460 χρόνια. Σύμφωνα με διάφορες ερμηνείες, η προφητεία του Νοστράδαμου υποδεικνύει ότι το βρετανικό στέμμα δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τη συνήθη γραμμή διαδοχής του. Δυσοίωνα γεγονότα θα βάλουν τέλος σε αυτό και ένα πρόσωπο που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς θα αναλάβει την εξουσία.

Μάλιστα, ορισμένοι ειδικοί κάνουν λόγο για τον Χάρι, τον δούκα του Σάσεξ. Ο αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι σήμερα ο πρώτος στη σειρά διαδοχής – ακολουθούν τα τρία παιδιά του, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις – πράγμα που σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι τέταρτος.

«Ένας άνθρωπος που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς, θα αναλάβει τον θρόνο», αναφέρεται στην φερόμενη προφητεία του Νοστράδαμου για τον βασιλιά Κάρολο. Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη πρόβλεψη που θα μπορούσε να κλονίσει τη μοναρχία του βασιλιά Καρόλου Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου. Σύμφωνα με αυτήν, τρία παιδιά «θα καταστρέψουν τον λαό» και αρκετοί ειδικοί επισημαίνουν τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Κοντά στην ακτή γεννιούνται τρία όμορφα παιδιά. Θα καταστρέψουν τους ανθρώπους όταν ενηλικιωθούν. Θα αλλάξουν το βασίλειο και δεν θα το δείτε να μεγαλώνει πια».

Τα πιο σημαντικά