Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Έσκaσαν» τα δuσάρεστα, «χλώμıασαν» εκατομμύρıα τηλεθεατές: Ορıστικό φινάλε για τη σειρά που...

«Έσκaσαν» τα δuσάρεστα, «χλώμıασαν» εκατομμύρıα τηλεθεατές: Ορıστικό φινάλε για τη σειρά που αγαπήθnκε όσο λίγες

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που έχει αγαπηθεί όσο λίγες σειρές στην ελληνική τηλεόραση, φαίνεται ολοκληρώνεται, στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ειδικότερα, μετά από συνολικά 11 σεζόν που προβάλλεται η σειρά στην τηλεόραση, επεξεργάζονται σενάριο ολοκλήρωσης στον Alpha, όπως αναφέρει η Realnews.

u 2

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» παρουσιάζει σημάδια κόπωσης

Μετά από πολλές αλλαγές, αποχωρήσεις και νέες προσθήκες στο καστ, η σειρά, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για τον τηλεοπτικό σταθμό, εμφανίζει φέτος σημάδια κόπωσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ήδη έχει τεθεί επί τάπητος στον Alpha το ενδεχόμενο το «Μην αρχίζει τη μουρμούρα» να κατεβάσει αυλαία τον προσεχή Ιούνιο.

Ωστόσο, η απόφαση δεν είναι ειλημμένη, καθώς υπάρχουν και φωνές στον σταθμό που επιθυμούν 12η σεζόν της σειράς, η τύχη της οποίας θα κριθεί από τον «Σασμό», δηλαδή σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί να μη συνεχιστεί για 4η σεζόν ο «Σασμός», το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ίσως διασωθεί για λόγους ψυχολογίας και αίσθησης ασφάλειας.

Αν μαζί με τον «Παράδεισο των κυριών» και το «Προξενιό της Ιουλίας» σταματήσει και ο «Σασμός», ο Alpha ίσως διατηρήσει τη «Μουρμούρα» ως μοναδική σταθερά στην prime time ζώνη.
Τα πιο σημαντικά