Έσφαξε το αφεντικό του την πρώτη μέρα που πήγε στη δουλειά

28 Ιουνίου, 2018 11:53 ΠΜ
More videos

Σε ισόβια καταδικάστηκε ένας 22χρονος από τη Ρουμανία που σκότωσε το αφεντικό του την πρώτη μέρα που πήγε στη δουλειά. Ο 46χρονος Masoud Esmailian προσέλαβε τον 22χρονο Andrew Ilie στην επιχείρησή του, μία πιτσαρία στο Μπέρμιγχαμ.

Ο 22χρονος του ζήτησε δουλειά, εξηγώντας του ότι χρωστάει λεφτά σε κάποιον αλλά κι ένα μέρος για να μείνει και ο 46χρονος αφού τον προσέλαβε προσφέρθηκε και να τον φιλοξενήσει.

O 22χρονος δράστης

Στο τέλος της πρώτης του βάρδιας, ο 46χρονος Esmailian του πρότεινε να μείνει στο διαμέρισμά του και ο υπάλληλος δέχτηκε.

Όταν όμως μπήκαν στο διαμέρισμα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 22χρονος τον μαχαίρωσε στο στήθος στις 27 Αυγούστου του 2015. Άλλαξε τα ρούχα του, πήρε τις εισπράξεις, τύλιξε το πτώμα σε μια κουβέρτα κι έφυγε από το διαμέρισμα.

Το επόμενο πρωί πέταξε για Ρουμανία αλλά συνελήφθη με την άφιξή του στο αεροδρόμιο για άλλη υπόθεση ληστείας.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και θα κληθεί να εκτίσει 17 χρόνια φυλακή καθώς κρίθηκε ένοχος για την άγρια δολοφονία. Ο ίδιος φαίνεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Ο 46χρονος εργοδότης 

Εξέτιε τρία χρόνια φυλακή στη Ρουμανία πριν από την έκδοσή του στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου καταδικάστηκε για τη δολοφονία. Τον πρόδωσε το DNA του που βρέθηκε στο μαχαίρι και μια πετσέτα στο διαμέρισμα του 46χρονου.

Ακολουθήστε μας στο facebook: