Σάλος με καθηγήτρια σε επαρχιακή πόλη της Στερεάς Ελλάδας – Πρωταγωνιστεί σε άγριες εpωτικές ταινίες

9 Σεπτεμβρίου, 2020 1:37 ΜΜ
More videos

Σάλος σε πόλη της Στερεάς Ελλάδας με καθηγήτρια η οποία πρωταγωνιστεί σε σκληρό πορνό! Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», το… τσουνάμι των ροz αποκαλύψεων άρχισε όταν ο πατέρας ενός μαθητή της καθηγήτριας που διδάσκει σε μεγάλο φροντιστήριο της επαρχιακής πόλης (η οποία έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη με υποθέσεις εξαφανίσεων και ειδεχθών εγκλημάτων) έλαβε ένα e-mail που αποκάλυπτε τη διπλή (επαγγελματική) ζωή της έκφυλης φιλολόγου!

Ο πατέρας του μαθητή έκπληκτος είδε σε φωτογραφίες την εκπαιδευτικό που έχει αναλάβει την προετοιμασία του γιου του και άλλων παιδιών για τις πανελλαδικές να «διδάσκει» στάσεις και στοματικό σeξ σε ταινίες πορνό, ενώ οι συμπρωταγωνιστές της έκαναν «παρέλαση»!

Μάλιστα, το περιεχόμενο των ταινιών είναι τόσο σκληρό, που μπροστά της οι παγκοσμίου φήμης πορνοστάρ μοιάζουν «γατάκια»! Ο γονιός, άναυδος, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Μη μπορώντας να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το πικάντικο νέο άρχισε να διαδίδεται στην πόλη. Ενημερώθηκαν και άλλοι γονείς, οι οποίοι έπεσαν από τα σύννεφα.

Τα ροζ «πειστήρια», όπως το ψευδώνυμο με το οποίο η φιλόλογος πρωταγωνιστεί σε σκληρές τσόντες και σκηνές από τις ταινίες στις οποίες ξεδιπλώνει τις «υποκριτικές» ικανότητές της έφτασαν και στα γραφεία της εφημερίδας. Έπειτα από σχετική έρευνα ανακαλύψαμε πως οι ταινίες σκληρού πορνό (φανταστείτε ότι η εν λόγω καθηγήτρια στις περισσότερες σκηνές επιδίδεται σε ομαδικό σeξ παρά φύσει με τέσσερις και πέντε άντρες, έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση σε μελαψούς παρτενέρ) είναι παραγωγές γνωστών εταιριών του εξωτερικού.

Προφανώς η ίδια, θέλοντας να αποφύγει το σούσουρο, επέλεξε να ταξιδεύει εκτός των τειχών (και συγκεκριμένα στην Γερμανία)για να παίρνει μέρος στα γυρίσματα, ενώ και οι ταινίες της διανέμονται μέσω σάιτ τα οποία δεν εδρεύουν στην Ελλάδα.

Στα συγκεκριμένα πορνοσάιτ η καθηγήτρια ποζάρει είτε με σeξι εσώρουχα είτε γυμνή και ο χρήστης, ακολουθώντας τις οδηγίες, έχει τη δυνατότητα να την… καμαρώσει επί το έργον με τους συμπρωταγωνιστές της!

Η ίδια προφανώς ευελπιστούσε πως μόνο με… σατανικές συμπτώσεις θα αποκαλυπτόταν η άλλη (εκτός φροντιστηρίου) δουλειά της. Όμως αποδείχθηκε ότι κάποιος που γνωρίζει πως παίζει σε τσόντες του εξωτερικού αποφάσισε να τη βγάλει στη σέντρα και να τα αποκαλύψει όλα με την αποστολή e-mails σε άμεσα ενδιαφερομένους, που δεν είναι άλλοι από τους γονείς των μαθητών της!

Μετά το αρχικό σοκ οι γονείς, όπως έχουμε πληροφορηθεί, προσπαθούν να συνέλθουν από τις αποκαλύψεις για τη φιλόλογο των παιδιών τους και, παρά το σούσουρο που έχει ξεσπάσει, κάνουν τα πάντα για να μη φτάσει το παραμικρό στα αυτιά τους. Το ερώτημα είναι αν θα τα πάρουν άρον άρον από το φροντιστήριο ή αν θα «σφυρίξουν» τα πάντα στον ιδιοκτήτη…