Ερωτευμένος ο Παπαγεωργίου: «Γι’ αυτό έχω κουμπώσει στον γάμο μου με τη Δανάη Μιχαλάκη»

19 Μαρτίου, 20234:27 ΠΜ
More videos

Καλεσμένος στην εκπομή ”Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, όπου και μίλησε για τη σειρά “Γλυκάνισος” στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά και τον έρωτα με μια μουσουλμάνα, θέλησε να κάνει μια προσωπική ερώτηση στον ηθοποιό. Τι ήταν αυτό που θα μπορούσε να σε απομακρύνει από τη Δανάη; Αν είχατε διαφορετικά πολιτικά πιστεύω; Αν είχατε διαφορετικά παιδικά χρόνια; Τι είναι αυτό που θα έλεγες: “Δεν μπορώ να είμαι με αυτή τη γυναίκα””, ρώτησε η παρουσιάστρια.

“Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με μια γυναίκα με την οποία θα είχαμε διαφορετικούς στόχους για τη ζωή. Ένας από του λόγους που έχω κουμπώσει πολύ με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι νομίζω το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος με αυτή”, απάντησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Και πρόσθεσε: “Νομίζω είναι μία ποιότητα την οποία δεν τη συναντάς εύκολα, όχι μόνο σε ένα ταίρια, αλλά και στον κόσμο, εννοώ την αυθεντική καλοσύνη. Είναι ένας παρονομαστής που μπορεί να κάνει μια σχέση ευτυχισμένη”, είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News