Ερωτευμένη ξανά η Αθηνά Ωνάση – Αυτός είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της

24 Μαΐου, 2022 2:20 ΠΜ
More videos

«Φωτιές» έχουν ανάψει τα ξένα δημοσιεύματα που θέλουν την Αθηνά Ωνάση να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός πλούσιου επιχειρηματία και αθλητή ιππασίας.

Μπορεί η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση να προσπαθεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η ενασχόληση των ΜΜΕ με το πρόσωπό της ήταν ανέκαθεν… εμμονική.

Μετά από το τρανταχτό διαζύγιό της από τον Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο, φήμες ανέφεραν ότι η Αθηνά Ωνάση είχε κλειστεί στον εαυτό της και προσπαθούσε να σταθεί ξανά στα πόδια της. 

Ωστόσο, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η ίδια φαίνεται να έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της και να χαμογελάει ξανά στο πλευρό του Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο φέρεται να έχουν έρθει πολύ κοντά από τότε που η ίδια του πούλησε το άλογό της.

Λέγεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Ολλανδία και ήρθαν κοντά ο ένας στον άλλον από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα οι δυο τους περνούν μαζί αρκετό χρόνο και κάνουν κοινές δραστηριότητες.

Στη διάρκεια του Global Champions Tour το 2017 ο Αλμπέρτο ανακηρύχτηκε νικητής στο Μονακό. Παρούσα στην απονομή και η πριγκίπισσα Σαρλότ Κασιράγκι (δεξιά)