Έρωτας στο MasterChef: Παίκτες έγιναν ζευγάρι

8 Φεβρουαρίου, 2018 5:39 ΜΜ
More videos

Η αποκάλυψη για τους δύο παίκτες του MasterChef που ήρθαν πιο κοντά. Τα δάκρυα και ο δύσκολος αποχωρισμός τους.

Χθες βράδυ, ο Βασίλης Χατζόπουλος ολοκλήρωσε τις “υποχρεώσεις” του στο MasterChef και αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής. Πρόκειται, φυσικά, για ανατροπή, καθώς όλοι περίμεναν να αποχωρήσει η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, η οποία είναι ερασιτέχνης.AdTech Ad

Ωστόσο η Ηλέκτρα έκανε την ανατροπή και έφτιαξε το καλύτερο πιάτο από όλους αν και είχε διαλέξει δύσκολο υλικό και γύρισε πρώτη στο σπίτι του MasterChef.

Δεύτερος βγήκε ο Χρήστος Γλωσσίδης και τρίτος ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, όπου αμφότεροι ακολούθησαν τον “δρόμο” της Ηλέκτρας προς το σπίτι.

Ο Βασίλης Χατζόπουλος, λοιπόν, έφτιαξε το χειρότερο πιάτο από τους τέσσερις και αυτό του στοίχισε την παραμονή του στο διαγωνισμό μαγειρικής.

Βέβαια, η αποχώρηση του Βασίλη προκάλεσε στεναχώρια στους υπόλοιπους αφού ήταν πολύ αγαπητός. Ωστόσο, εκτός από τα μαχαίρια του και την ποδιά του MasterChef ο Βασίλης άφησε πίσω και την… καρδιά του όπως αποκάλυψαν σήμερα στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου»!

Όπως ειπώθηκε είχε έρθει πολύ κοντά με την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη. Εξάλλου και η Ηλέκτρα ξέσπασε σε δάκρυα μαθαίνοντας ότι ο Βασίλης αποχώρησε, αφού όπως είπε η ίδια ήταν ο παίκτης που την μάθαινε να μαγειρεύει.

Είναι ξεκάθαρο, είναι μαζί» είπαν στην εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο.