Ερωμένη κρεμάστηκε από ηλεκτροφόρα καλώδια και σκοτώθηκε για να γλυτώσει από την σύζυγο

4 Ιουλίου, 2017 4:16 ΠΜ
More videos

Τραγική κατάληξη είχε η παράνομη σχέση ενός ζευγαριού στην Κίνα αφού η ερωμένη στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την σύζυγο υπέστη ηλεκτροπληξία και κρεμάστηκε από ηλεκτροφόρα καλώδια. 

Όλα ξεκίνησαν όταν το παράνομο ζευγάρι εντοπίστηκε από την σύζυγο του άνδρα, καθώς επέστρεψε νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η ερωμένη πανικοβλήθηκε και στην προσπάθεια της να το σκάσει πήδηξε από το παράθυρο.

Δείτε το βίντεο

Όμως δεν έπεσε στην άσφαλτο, ή στο πεζοδρόμιο, καθώς θέλησε να κρεμαστεί από τα καλώδια που κρέμονταν έξω από το σπίτι. Τα καλώδια, ωστόσο, χρησίμευαν για τη μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος μεγάλης τάσης.

Η νεαρή γυναίκα, μόλις άγγιξε τα ηλεκτροφόρα σύρματα υπέστη ηλεκτροπληξία και άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή, κρεμασμένη ανάποδα στον αέρα!

Ακόμη πιο συγκλονιστική είναι η εικόνα των δεκάδων κατοίκων που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, προκειμένου να αντικρίσουν το αποκρουστικό θέαμα της νεκρής κρεμασμένης κοπέλας. Δεκάδες άνθρωποι κοιτούσαν απαθέστατοι, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο από το απίστευτο αυτό περιστατικό.

[dailymail]