Εριέττα Κούρκουλου: «Oι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι, είμαστε παντού»

7 Μαΐου, 2021 7:46 ΜΜ
More videos

H Eριέττα Κούρκουλου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής σε μια εξομολόγηση μέσα από το προφίλ της στο instagram.

Με αφορμή κάτι ενέσεις γονιμότητας που της περίσσεψαν, η ιδρύτρια της Save a Greek Stray μίλησε για την προσπάθεια της να αποκτήσει παιδάκι με τον σύζυγό της, Βύρων Βασιλειάδη.

“Από χθες που ανέβασα τις ενέσεις που χαρίζαμε, έχω μείνει άφωνη με τον αριθμό μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης που λαμβάνω! Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού… Γι’αυτό όπου δείτε γυναίκα χαμογελάστε της! Ευχηθείτε της καλό Σαββατοκύριακο… κάντε υπομονή στο φανάρι αν αργήσει να ξεκινήσει.

Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα που δεν ξέρει κανείς. Δώστε αγάπη – είναι δωρεάν και ότι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν έχω νοιώσει πιο πλούσια απ’ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες. Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο και κρύβουν το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς” έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Ακολουθήστε μας στο facebook: