Έριχνε σπέρμα στον καφέ της συναδέλφου του επειδή…

Σεπ 5, 2014 1:37 ΜΜ
More videos

Συνάδελφος να σου πετύχει… Ο 34χρονος John Lind από τη Μινεσότα συνελήφθη καθώς παραδέχθηκε ότι είχε ρίξει σπέρμα αρκετές φορές στον καφέ και το γραφείο μιας συναδέλφου του

Ο 34χρονος άνδρας, σύμφωνα με τη New York Dailynews, παραδέχθηκε τις ανώμαλες ορέξεις του εξομολογούμενος ότι προέβη στη συγκεκριμένη πράξη δύο φορές στην κούπα του καφέ της συναδέλφου του και τέσσερις φορές στο γραφείο της.

Η αρρωστημένη πράξη του έγινε γνωστή στις 26 του Αυγούστου, όταν το θύμα τον έπιασε στα πράσα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία η γυναίκα τ βρήκε τον 34χρονοι μπροστά στο γραφείο της, με τα χέρια του να είναι κοντά στον καβάλο του. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία άνδρες της οποίας κατάσχεσαν την κούπα της κι ένα κοκαλάκι το οποίο, όπως τους είπε το θύμα, είχε απορροφήσει τη μεγαλύτερη ποσότητα των σωματικών υγρών.

Δύο ημέρες μετά την καταγγελία ο Lind πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος με τη συνάδελφό του και πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο θα της τραβούσε την προσοχή.

Η κοπέλα υποστήριξε ότι ο καφές της είχε παράξενη γεύση περισσότερες από δύο φορές τους τελευταίους έξι μήνες πιστεύοντας ότι το γάλα που χρησιμοποιούσε ήταν χαλασμένο.

Ο 34χρονος άνδρας θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 29 Σεπτεμβρίου και αν καταδικαστεί μπορεί να βρεθεί για ένα χρόνο στη φυλακή και να καταβάλει πρόστιμο 4.500 δολαρίων.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: