“Εργάζομαι ως μασέρ εδώ και πολλά χρόνια…”

29 Ιανουαρίου, 2016 8:00 ΜΜ
More videos

Εργάζομαι ως μασέρ εδώ και πολλά χρόνια και ξέρω πως είναι οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι γδύνονται για μένα εδώ και πολύ καιρό. Μια ματιά αρκεί, για να καταλάβω πως θα έμοιαζε κάποιος πάνω στο τραπέζι μου.

Ας ξεκινήσουμε, όμως, με το τι δεν μοιάζουν οι άνθρωποι. Κανείς δεν μοιάζει με τους ανθρώπους στα περιοδικά ή τις ταινίες. Ούτε καν τα μοντέλα. Οι αδύνατοι άνθρωποι έχουν μια σκελετωμένη και ημιτελή εμφάνιση, που μπορεί για κάποιους να είναι ελκυστικοί. Αλλά δεν έχουν πλούσιο στήθος και μεγάλα οπίσθια. Όσες έχουν μεγάλο στήθος και οπίσθια, θα έχουν σίγουρα στρογγυλή κοιλιά και παχουλούς μηρούς. Δεν γίνεται διαφορετικά και είναι και αυτό επίσης ελκυστικό.

Οι γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα. Όλες οι γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα. Είναι απλό και χαριτωμένο. Δεν είναι ελάττωμα. Είναι το φυσικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών, που δεν έχουν υποστεί φωτογραφία από το Photoshop.

Οι άντρες έχουν περίεργους γλουτούς. Είναι ισχνοί και ο ιστός τους είναι αρκετά ευερέθιστος, επειδή δεν έχει παραγεμίσματα. Δεν πρέπει να τα πιέζετε πολύ, γιατί μπορεί να πονέσουν.

Δεν έχει σημασία σε πόσο καλή φυσική κατάσταση είναι οι ενήλικες. Κάθε δεκαετία που περνάει οι ιστοί χαλαρώνουν. Το ίδιο και οι ρυτίδες. Από την στιγμή που μεγαλώνουμε το δέρμα μας αρχίζει σταδιακά να χαλαρώνει. Η χαλάρωση αυτή διαρκεί όλη την διάρκεια της ζωής μας. Απλά όλοι ελπίζουμε αυτή τη διαδικασία να κρατήσει πολλά πολλά χρόνια.

Όλοι πάνω στο τραπέζι μοιάζουν όμορφοι. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σ’ αυτόν τον κανόνα. Το αγαπημένο μου σημείο είναι, όταν οι άνθρωποι ξαπλώνουν στο τραπέζι και αφού χαλαρώσουν, λάμπουν ολόκληροι. Οι άνθρωποι πολλές φορές βλέπουν τους μασέρ ως τους προσωπικούς τους φροντιστές και μάλλον είναι, γιατί οι μασέρ μπορούν πολύ εύκολα να δείξουν τρυφερότητα. Αφήστε, όμως, να σας πω ένα μυστικό: Εγώ το κάνω για λάμψη.

Θα σας πω πως μοιάζουν πραγματικά οι άνθρωποι: Μοιάζουν με φλόγες. Ή σαν αστέρια σε έναν καθαρό νυχτερινό ουρανό.