Ερευνες στο σπίτι του μετρ του Αχίλλειον: Κατάσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές- Δεν έγινε προσαγωγή

21 Ιανουαρίου, 20228:02 ΜΜ

Ερευνες στο σπίτι του μετρ του Αχίλλειον πραγματοποίησαν άνδρες της Αστυνομίας και κατάσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές. Αυτός είναι και ο λόγος που εμφανίστηκε στην Αστυνομία και δεν προσήχθη όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διακίνησης ναρκωτικών που διατάχθηκε -μετά την καταγγελία βιασμού- από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο μετρ του Αχίλλειον είναι ο άνθρωπος που οργάνωσε το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου και αυτός που προσκάλεσε την 24χρονη Γεωργία να πάει στο πάρτι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και εξετάζονται από την αστυνομία.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών αναφέρουν ότι δεν έγινε ούτε προσαγωγή ούτε σύλληψη, αλλά ο λόγος της παρουσίας του στο μέγαρο είναι τυπικός και συνδέεται με τις παραπάνω κατασχέσεις.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News