Έρχεται νέο εκπτωτικό χωριό στο κέντρο της Αθήνας

Μάρτιος 16, 2017 1:20 ΠΜ
More videos

Είσαι από εκείνους που έχουν βαρεθεί τα ψώνια στα ακριβά εμπορικά κέντρα αλλά και τα εκπτωτικά χωριά σου πέφτουν μακριά; Μην νιώθεις άσχημα, σε καταλαβαίνουμε.

Πώς θα σου φαινόταν αν μάθαινες πως ένα νέου τύπου εκπτωτικό χωριό, ετοιμάζεται να ανοίξει στο κέντρο της Αθήνας το φθινόπωρο; Θα ονομάζεται Capitol City Outlet και θα αποτελείται από 50 καταστήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Γεώργα για το Liberal.gr, το νέο εκπτωτικό χωριό θα βρίσκεται στο 8.000 τετραγωνικών εμπορικό ακίνητο Capitol του ομίλου Χαραγκιώνη (3ης Σεπτεμβρίου και Ιουλιανού, εκεί που είναι το Μουσείο Αυτοκινήτου) και το parking του θα έχει 6 επίπεδα και χωρητικότητα περίπου 800 αυτοκινήτων.

liberal

Ο χώρος εκτός από καταστήματα μπορεί να φιλοξενήσει και κινηματογραφικές αίθουσες αλλά και αίθουσες συνεδρίων, οπότε όπως καταλαβαίνεις θεωρείται ότι θα τραβήξει πολύ κόσμο όταν ανοίξει. Να σημειωθεί ότι ο μόνος άμεσος ανταγωνιστής του είναι το Factory Outlet στο Μοσχάτο.

Το εκπτωτικό χωριό στο κέντρο της Αθήνας υπολογίζεται ότι δεν θα ανοίξει πριν το καλοκαίρι-φθινόπωρο, αλλά η εταιρεία ήδη έχει ξεκινήσει επαφές για να εντοπίσει τις 50 εταιρείες που θα στεγάζονται σε αυτό.

[lliberal] [rise]

Ακολουθήστε μας στο facebook: