Έρχεται το iPhone 8: Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες

3 Σεπτεμβρίου, 2017 8:21 ΠΜ
More videos

Σεπτέμβριος: Ο μήνας που αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και που… υποδεχόμαστε παραδοσιακά το νέο μοντέλο iPhone της Apple.

Και αυτό ακριβώς μας περιμένει στις 12 του μήνα, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε μία ακόμα επίσημη παρουσίαση στην οποία –σύμφωνα με τις φήμες- σκοπεύει να ενημερώσει το κοινό για την κυκλοφορία του νέου της, πλήρως ανανεωμένου, iPhone 8 το οποίο οι φανατικοί περιμένουν με ανυπομονησία.

twitter

Σύμφωνα με την πάντα έγκυρη  ιστοσελίδα Mashable, τα media και οι αναλυτές έχουν ήδη λάβει τις προσκλήσεις τους για το event που θα λάβει χώρα στο ολοκαίνουργιο Steve Jobs Theater του Apple Park Campus στις 10 το πρωινό της 12ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας παράλληλα ότι η κυκλοφορία του νέου iPhone θα αποτελέσει ίσως της μεγαλύτερη επιτυχία της Apple.

Οι φωτογραφίες που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει, παρουσιάζουν ένα εξολοκλήρου νέο μοντέλο, τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα ”MacRumors.com” (που οι φανατικοί της Apple λατρεύουν, καθώς μας έχει συνηθίσει σε αποκαλύψεις) παρουσιάζει λήψεις του νέου iPhone που όπως φαίνεται είναι και αυτές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς πλέον το νέο προϊόν έχει σχεδιαστεί, δοκιμαστεί και είναι πανέτοιμο να κατακλύσει την αγορά.

[] [twitter]