Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΈρχεται το νέο «Άγγιγμα Ψυχής»: O καλλονός νεαρός παπάς που θα προκαλέσει...

Έρχεται το νέο «Άγγιγμα Ψυχής»: O καλλονός νεαρός παπάς που θα προκαλέσει σεισμό στην ελληνική τηλεόραση

Απρόσμενη ανατροπή σημειώθηκε στον προγραμματισμό του ALPHA για τη νέα σεζόν, καθώς ένα από τα σήριαλ που το κανάλι είχε ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, τελικά δεν θα προβληθεί.

Συγκεκριμένα, η σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη «Παναγία της Φωτιάς» αντικαταστάθηκε από ένα ξένο φορμάτ, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στην Ελλάδα. Το νέο πρόγραμμα θυμίζει έντονα το επιτυχημένο «Άγγιγμα Ψυχής» του Μανούσου Μανουσάκη, που προβλήθηκε στα 90’s με πρωταγωνιστές τους Σταύρο Ζαλμά και Θεοφανία Παπαθωμά.

alpha o 1600x1200 1

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εφημερίδα «Real Life», η σειρά που θα αντικαταστήσει την «Παναγία της Φωτιάς» είναι το σήριαλ εποχής «Άγιος Έρωτας». Το νέο αυτό σήριαλ εστιάζει σε γεγονότα που διαδραματίζονται μετά τον εμφύλιο πόλεμο σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας νεαρός παπάς, ο οποίος επιστρέφει στην πόλη του μετά από πολλά χρόνια. Η επιστροφή του τον οδηγεί σε ερωτικές περιπέτειες που αποτελούν τον κύριο άξονα της σειράς. Παράλληλα, η πλοκή εστιάζει σε μια πολύ πλούσια οικογένεια «αρχόντων» και σε ένα εμπορικό κέντρο, στο οποίο απασχολείται σχεδόν η μισή πόλη.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τους πρωταγωνιστές και το υπόλοιπο καστ της σειράς.

Η συγκεκριμένη σειρά φημολογείται πως θα αντικαταστήσει τον «Σασμό» στην prime time ζώνη του σταθμού.

alpha o

Τα πιο σημαντικά