Έρχεται το μηχάνημα σαν καφετιέρα που θα φτιάχνει σπιτική μπύρα

Δεκέμβριος 24, 2018 6:50 ΜΜ
More videos

Θα λειτουργεί όπως οι καφετιέρες, καθώς το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να βάζεις μία κάψουλα.

Παλιά από καφέδες στο σπίτι πίναμε μόνο ελληνικό και πιο μετά κανένα νες… Στη συνέχεια μπήκε στην ζωή μας ο φραπές, ενώ πλέον χάρη στις καφετιέρες μπορείς να φτιάξεις ότι θέλεις, καθώς σου προσφέρονται σε κάψουλες όλες οι επιλογές. Κάτι ανάλογο θα γίνει στο άμεσο μέλλον και με τις μπύρες.

Όλοι θα θέλαμε να φτιάχναμε την δική μας, αλλά η διαδικασία είναι μεγάλη, ενώ απαιτεί πολύ χώρο και αρκετό χρόνο. Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει, καθώς η LG αναμένεται να παρουσιάσει τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας το Homebrew.

Ένα μηχάνημα δηλαδή που λειτουργεί σαν τις γνωστές καφετιέρες που οι περισσότερες οικογένειες έχουν σπίτι τους, προκειμένου να φτιάχνουν εύκολα και γρήγορα εσπρέσο και καπουτσίνο.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνει όποιος την αγοράσει είναι να βάζει τις ειδικές κάψουλες στην υποδοχή και μετά μέσω της ειδικής εφαρμογής θα ελέγχει την πίεση και την θερμοκρασία, προκειμένου να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συνολικά θα μπορεί να παράγει 9 μεγάλα ποτήρια μπύρας το 15ήμερο.

Στις αρχές του χρόνου, αναμένεται να βγει προς πώληση και το BeerMKR, το οποίο θα μπορεί να φτιάχνει 3,4 λίτρα μπύρας την εβδομάδα και θα έχει παρόμοια διαδικασία, με το κόστος του να είναι στα 299 δολάρια.

Ακολουθήστε μας στο facebook: