Ερχεται «φθινοπωρινή έφοδος» την Παρασκευή – Θα πέσει «πολύ νερό»

7 Ιουνίου, 2022 5:14 ΜΜ
More videos

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ημέρες καθώς σε ανάρτησή του στο Facebook προειδοποιεί για ακραία καιρικά φαινόμενα ειδικά την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο στην ανάρτησή του για «φθινοπωρινή έφοδο» και για «πολύ νερό» που θα πέσει κατά τόπους. Ειδικά για τον καιρό των επόμενων 48 ωρών ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι στο προσκήνιο θα βρίσκονται «ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές».

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει:

«Στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές το επόμενο 48 ωρο!

Φθινοπωρινή “έφοδος” την Παρασκευή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα για “πολύ νερό” κατά τόπους!

Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικης και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις αλλά και μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 16:45 αλλά και στις 22:45 προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!»

Στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές το επόμενο 48 ωρο!…

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022