Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΈρχεται δεύτερη ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο...

Έρχεται δεύτερη ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Αποκλειστικές πληροφορίες του iEidiseis αναφέρουν ότι αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και δεύτερη δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη γυναίκα που συγκέντρωσε στο πρόσωπό της την κατακραυγή όλης της χώρας, ούσα πλέον κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και ύποπτη για τον φόνο των άλλων δύο παιδιών της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iEdiseis, έρχεται και νέα ποινική δίωξη σε βάρος της 33χρονης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας.

Πιο αναλυτικά, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εξετάζει το ενδεχόμενο, να συμπληρωθεί η κατηγορία σε βάρος της 33χρονης μητέρας απο την Πάτρα και με νέα ποινική δίωξη, γιά απόπειρα ανθρωποκτονίας, που αφορά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το παιδί, από το οποίο συνήλθε μετά από ανάνηψη 50 λεπτών, αλλά έμεινε παραπληγικό, επειδή ο εγκέφαλος έμεινε μεγάλο διάστημα, χωρίς οξυγόνο.

Ανώτατες δικαστικές πηγές, υποστήριξαν ότι, «εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο κοριτσάκια της, τότε οι θάνατοι είναι τέσσερεις, γιατί τη Τζωρτζίνα τη σκότωσε δύο φορές»!

Και εξήγησε:

«Πριν από ένα ένα χρόνο, το παιδί αυτό η Τζωρτζίνα είχε παρουσιάσει ένα καρδιακό επεισόδιο και έμεινε νεκρό ουσιαστικά για 50 λεπτά. Και όταν επανήλθε, κάτι που θεωρείται ιατρικό θαύμα, ήταν εγκεφαλικά νεκρό»!

Κατά τις ίδιες πηγές, η ποινική δίωξη, γιά την απόπειρα ανθρωποκτονίας, δεν ασκήθηκε σε αυτό το στάδιο, γιά να μην αδυνατίσει ποινικά η υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα είπε στο iEdiseis η ίδια ανώτατη δικαστική πηγή, «επειδή δεν γνωρίζουμε ακόμη από ποιά ουσία προκλήθηκαν τα καρδιακά επεισόδια στο παιδί, τα οποία είναι εννιά και όχι ένα, κινδυνεύουμε, να κατηγορηθούμε ότι, βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα και να αδυνατίσει ποινικά η δικογραφία».

Και συνέχισε: «Oπότε, επιλέξαμε να πάμε στ ποινική δίωξη, που δεν μπορεί να κλονιστεί και η απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, θα ψαχτεί στη συνέχεια».

Απολογείται τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου
Υπενθυμίζεται, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (4/3) για όσα κατηγορείται.

Η γυναίκα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα πρέπει να δώσει απαντήσεις σχετικά με το πώς βρέθηκε η δηλητηριώδης ουσία κεταμίνη στο άτυχο κορίτσι – που προκάλεσε τον θάνατό της – αλλά και από πού την προμηθεύτηκε.

Ο Νίκος Ιωάννου είναι ο νέος δικηγόρος που διορίστηκε δια νόμου για την υπεράσπισή της, μετά την παραίτηση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα.

Τα πιο σημαντικά