Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Επτά μήνες άνεργη, με το που ήρθε δουλειά…»: Δύσκολες ώρες για την...

«Επτά μήνες άνεργη, με το που ήρθε δουλειά…»: Δύσκολες ώρες για την Σοφία Μουτίδου

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Σοφία Μουτίδου, καθώς το ξαφνικό θέμα με την υγεία της την ανάγκασε να μείνει εκτός δουλειάς.

Η ηθοποιός νοσεί από κορονοϊό και εξαιτίας της ασθένειάς της είναι αναγκασμένη να ακυρώσει τέσσερις sold out παραστάσεις της, όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στα social media.

Ειδικότερα, η ίδια το μεσημέρι της Παρασκευής 11/11 ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media μέσα από το οποίο γνωστοποίησε την είδηση, παράλληλα όμως, ανακοίνωσε τις αλλαγές που δημιουργούνται στις θεατρικές παραστάσεις αφού νοσεί με κορονοϊό.

“Καλησπέρα από τα κεντρικά της γκαντεμιάς. Σας μιλάει η πρέσβειρα. Έχω covid. Με τρεις sold out παραστάσεις στο Θέατρο Βεργίνα. Την υγειά μας να έχουμε να κάνουμε sold out και να μην μπορούμε να τα κάνουμε μετά[…] Δεδομένου ότι είμαι θετική από εχθές Πέμπτη 10/11 και σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δείχνετε γεμίζοντας τα θέατρα κι εγώ ας πούμε σας σέβομαι και δεν έρχομαι. Γιατί τέτοιος άνθρωπος είμαι εγώ Κατάλαβε, κολλάω COVID τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Μπορώ να μείνω 7 μήνες άνεργη χωρίς COVID και με το που έρχεται δουλειά να κολλάω. Για μαθήματα γκαντεμιάς, στο βίντεο της Δευτέρας.” αναφέρει η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας ΜουτίδουΤα πιο σημαντικά