Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
celebritiesΕπτά χρόνια χωρίς τον Στάθη Ψάλτη - Η σuγκινητική ανάρτηση της Καίτης...

Επτά χρόνια χωρίς τον Στάθη Ψάλτη – Η σuγκινητική ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Πέρασαν επτά χρόνια χωρίς τον Στάθη Ψάλτη.

Η Καίτη Φίνου προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τιμώντας την μνήμη του αξέχαστου ηθοποιού, που πέθανε σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια.

Στην δημοσιεύση της επανέφερε κάτι από το παρελθόν όπου ποζάρει με τον αείμνηστο κωμικό και ακολούθησε η λεζάντα: «Σταθάκο μου. 21 Απριλίου 2017. Πέρασαν 7 χρόνια και ΥΠΑΡΧΕΙΣ».

Ο Στάθης Ψάλτης, γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας το 1951 και έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου την δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες, όπως «Είσαι στην ΕΟΚ Μάθε για την ΕΟΚ», «Τα καμάκια», «Τροχονόμος Βαρβάρα», «Και ο πρώτος ματάκιας», «Βασικά καλησπέρα σας» κ.α. Είχε παίξει πολλούς ρόλους, επί το πλείστον κωμικούς, ενώ τραγούδησε αρκετά τραγούδια σε ταινίες και σε επιθεωρήσεις. Τελευταία του εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν η ταινία Καζαντζάκης (είχε παίξει τον ηγούμενο της Μονής Σινά), την οποία δεν πρόλαβε να δει όταν κυκλοφόρησε, καθώς έφυγε από την ζωή.


Τα πιο σημαντικά