Έπρεπε ο Τζόκοβιτς να πάρει εξαίρεση και να αγωνιστεί χωρίς να έχει εμβολιαστεί;

7 Ιανουαρίου, 202210:50 ΜΜ
More videos

Σάλος έχει προκληθεί από το «πράσινο φως» στον Νόβακ Τζόκοβιτς να αγωνιστεί στο Australian Open χωρίς να έχει εμβολιαστεί.

Δεν υπάρχει άλλο θέμα προς συζήτηση αυτή τη στιγμή στην Αυστραλία παρά το ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε το «ΟΚ» να αγωνιστεί με ιατρική εξαίρεση (και ανεμβολίαστος όπως όλα πλέον συνηγορούν) στο Australian Open.

Οι αντιδράσεις στην χώρα της Ωκεανίας είναι έντονες καθώς οι διοργανωτές έψαχναν «παραθυράκια» με την κυβέρνηση της πολιτείας της Βικτόρια ώστε να μην χάσουν το Νο1 του κόσμου, κάτι που θα συνηγορούσε με… καταστροφή για το grand slam. Φέτος θα έχουν πληρότητα στο 100% για εμβολιασμένους μόνο στις κερκίδες, αλλά με τα αστέρια να εγκαταλείπουν το ένα μετά το άλλο, υπολογίζεται πως αν χανόταν και ο Τζόκοβιτς, τότε οι οικονομικές απώλειες θα ήταν δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Με τον Φέντερερ εκτός, τον Ναδάλ ακόμη αμφίβολο και την Σερένα Γουίλιαμς επίσης εκτός, το Open θα έχανε εντελώς την δυναμική του φέτος αν έλειπε και ο Τζόκοβιτς.

Ωστόσο, οι λόγοι για τους οποίου πήρε εξαίρεση δεν δημοσιεύτηκαν και ο κόσμος του τένις ωρύεται… Κυρίως γιατί θεωρεί πως επειδή πρόκειται για τον Νόλε, έχουν ξεχαστεί και καταστρατηγηθεί τα όποια μέτρα υπάρχουν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News