«Έπρεπε να διδάσκεται στο πανεπιστήμιο»: Ο Μίλτος Μακρίδης αποθεώνει την Μενεγάκη

19 Φεβρουαρίου, 20234:31 ΠΜ

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Μίλτος Μακρίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τους συναδέλφους του και αποκάλυψε πως στην ελληνική τηλεόραση ξεχωρίζει τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Φώτης ειδικά σε εκείνη την 20ετία με την Μαρία Μπακοδήμου πιστεύω πως έχουν κάνει την πιο ζηλευτή καριέρα», είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο:
Και πρόσθεσε για τις φήμες που τον ήθελαν να είναι μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου σε εκπομπή: «Με πήρε η Μαρία Μπακοδήμου και μου είπε να περάσω από εκεί να τη δω, να με δει, αλλά δεν έγινε καμία συζήτηση και δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει, γιατί αυτού του είδους το φορμάτ δεν μπορώ να το υπηρετήσω καλά, επειδή δεν το πιστεύω».

Στη συνέχεια, αποθέωσε την Ελένη Μενεγάκη:«Όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο δύο χρόνια Ελένη Μενεγάκη. Ο τρόπος που διαχειρίζεται την επικοινωνία στη δουλειά της νομίζω είναι μοναδικός».

Από τη νεότερη γενιά παρουσιαστών ο Μίλτος Μακρίδης ξεχωρίζει τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Γιώργο Λιανό, για τον οποίο είπε πως έχει φυσική ευγένεια, ήθος, δεν αντιγράφει και έχει αποδείξει πόσο καλός είναι.

Σχετικά με το περίφημο reality Bar, στο οποίο ήταν ο παρουσιαστής, δήλωσε πως είναι το μοναδικό reality που οι τηλεθεατές γελούσαν όταν το έβλεπαν, ενώ ανέφερε πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό του να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι.

«Για να με έχετε δει τόσο λίγο στην τηλεόραση αντιλαμβάνεστε ότι δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες που θα έπρεπε», δήλωσε.

Από την μικρή οθόνη του λείπει η Ντορέτα Παπαδημητρίου, για την οποία παραδέχτηκε ότι έχει δυνατότητες και ότι είναι ταλαντούχα.

O ίδιος ασχολείται με τα podcasts και μάλιστα ανακοίνωσε τη νέα σειρά podcast με τίτλο «Hack You», το οποίο θα παρουσιαστεί από την πλατφόρμα pod.gr.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News