Εποχές Μεσαίωνα στη Θεσσαλονίκη: Σε ξεχωριστό χώρο οι γυναίκες στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

23 Οκτωβρίου, 20212:12 ΜΜ

Εποχές Μεσαίωνα στη Θεσσαλονίκη: Σε ξεχωριστό χώρο οι γυναίκες στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Εποχές Μεσαίωνα στη Θεσσαλονίκη καθώς στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου οι γυναίκες θα πρέπει να καθίσουν σε… ξεχωριστό χώρο.

Συγκεκριμένα η πρόσκληση που ήρθε στα χέρια των δημοσιογράφων και άλλων προσκεκλημένων μόνο… χαρά που δεν τους προκάλεσε καθώς πίσω στο σχεδιάγραμμα μας έπεσαν τα μαλλιά.

Εποχές μεσαίωνα σε μια χώρα που έχει πληγωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα από τις γυναικοκτονίες, με τις συζητήσεις για την κοινωνική θέση της γυναίκας και την ισότητα των φύλων να είναι συνεχές θέμα σε εκπομπές και ραδιόφωνα.

Όσα και να πούμε ότι και να κάνουμε οι εικόνες που δείχνουν την διάκριση των γυναικών την ημέρα της παρέλασης προκαλούν… απορία, καθώς είναι γεννημένες από σκοταδιστικές περιόδους της ιστορίας.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ελληνική κυβέρνηση ή η Περιφέρεια (δεν ξέρουμε σε ποιον υπόκεινται το συγκεκριμένο ζήτημα) είναι υπόλογοι των πράξεων τους και πρέπει να επανορθώσουν άμεσα.

Μια ερώτηση: Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα την βάλουμε να καθίσει στον ξεχωριστό χώρο που θα βάλουμε τις άλλες γυναίκες ή εκεί που καθόταν πάντοτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News