Επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών μηνύει τη φρουρά Μητσοτάκη για παράνομη βία

23 Ιουνίου, 202311:01 ΜΜ

Θεωρεί ηθικό αυτουργό τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πριν δυο μέρες, στην προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, απομάκρυναν κυριολεκτικά σηκωτή, επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, την Ευδοκία Τσαγκλή.

Σοκαρισμένη κατήγγειλε: «Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με έβγαλαν έξω. Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».

Τώρα ενημερώνει ότι κατέθεσε μήνυση για παράνομη βία κατά της φρουράς του Κυριάκου Μητσοτάκη, που την απομάκρυνε από την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, θεωρώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ηθικό αυτουργό».

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Ζήτω την βοήθεια και την προστασία της δικαιοσύνης για τα αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά αδικήματα εις βάρος μου στην συγκέντρωση της νέας δημοκρατίας».

Μιλώντας στον 105,5 στο Κόκκινο δήλωσε: «Τι να περιμένεις από έναν πρωθυπουργό που ζητούσε από μία τραυματία των Τεμπών με πολλαπλά κατάγματα να βάλει πλάτη κι αυτή την τραυματισμένη πλάτη την έβγαλαν σηκωτή από την συγκέντρωσή του».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News