Eπιβεβαιώθηκε τo χειρότερo σενάριo: Tραγικός επίλoγoς για τον 28χρoνo Γιώργo, τον αναζητούσαν στη Nικολούλη

6 Ιουνίου, 202311:06 ΜΜ

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν στη Μυτιλήνη, καθώς εντοπίστηκε νεκρός ο 28χρονος που αγνοούνταν, προκαλώντας μεγάλο κύμα θλίψης στο νησί.

Το πρωί, στο Γαϊδαρανήφορο της Μυτιλήνης, βρέθηκε νεκρός ο 28χρονος που είχαν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του πριν από μία εβδομάδα και είχε εκδοθεί ανακοίνωση “missing alert”

H σορός του 28χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για νεκροψία και νεκροτομή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Όλη η ιστορία του περιστατικού

Η εξαφάνιση ενός νεαρού ανθυποπλοίαρχου από το εμπορικό ναυτικό στη Μυτιλήνη έχει προκαλέσει σοκ και ανησυχία στο νησί, με μεγάλη κινητοποίηση για την εύρεση του.

Ο 28χρονος αγνοείται από τις 30 Μαΐου, ενώ ήταν αναμενόμενο να παρουσιαστεί στον Πόρο, στο κέντρο κατάταξης του Ναυτικού, μετά την άφιξή του από τον Πειραιά. Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” ασχολήθηκε με την υπόθεση, ενώ το “Χαμόγελο του Παιδιού” εξέδωσε ένα Missing Alert και δημοσίευσε τα στοιχεία του ύστερα από αίτημα της οικογένειάς του, επειδή υπάρχουν πιθανοί λόγοι που απειλούν τη ζωή του.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η Ελευθερία, ξαδέλφη του του άτυχου νέου, στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, αυτό δεν συνέβη. Εκείνο το μεσημέρι, λίγο πριν τις 16:00, μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο για να του ευχηθεί να είναι καλή η θητεία του στο ναυτικό:«Ήταν λίγο βιαστικός για να προλάβει το πλοίο, μου είπε πως ετοίμαζε τη βαλίτσα του και πως θα έκανε μπάνιο για να φύγει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Ελευθερία, η ίδια δεν παρατήρησε τίποτα παράξενο και ο Γιώργος της φαινόταν χαρούμενος κάθε φορά που συναντιόντουσαν. Επίσης, ανέφερε ότι ο άτυχος νέος ανυπομονούσε και ήταν γεμάτος χαρά για τη θητεία του.

Πολλά από τα πράγματα του βρέθηκαν στο σπίτι

Σε σχέση με τα γεγονότα που έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα του, όταν επέστρεψε από τη δουλειά, ανακάλυψε ότι όλα τα προσωπικά αντικείμενα του Γιώργου βρίσκονταν στο σπίτι: η βαλίτσα ήταν στο σαλόνι, ο υπολογιστής και το κινητό του ήταν κλειστά, και τα χρήματα που θα έπαιρνε μαζί του για τις πρώτες μέρες στο ναυτικό βρίσκονταν πάνω στο τραπέζι.Έλειπαν μονάχα η ταυτότητά του και ένα σακίδιο πλάτης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, εθελοντές, αστυνομικοί και ακόμα και δημοσιογράφοι από το τοπικό lesvosnews.gr αναζητούσαν τον Γιώργο στους δρόμους της Μυτιλήνης, όμως χωρίς επιτυχία.

Οι αλλεπάλληλες τραγωδίες για το νέο

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, ο Γιώργος Κράλλης ήταν ένας ήσυχος, χαμηλών τόνων και ευαίσθητος νέος. Το τελευταίο διάστημα, όμως, φαίνεται να ήταν περισσότερο κλεισμένος και απομονωμένος. Έμενε στο δωμάτιό του και ασχολούνταν με διαδικτυακά παιχνίδια.

Ίσως αυτή η στάση του να συνδέεται με τις διάφορες τραγωδίες που είχαν πλήξει την οικογένειά του. Πριν λίγες μέρες, ο 28χρονος είχε χάσει τον πατέρα του, ο οποίος ήταν νεότατος, μόλις 58 ετών. Προηγουμένως, πριν έναν χρόνο για την ακρίβεια, είχε χάσει και τους δύο παππούδες του σε διάστημα δύο ημερών, πρόσωπα που ο 28χρονος αγαπούσε πολύ.

Αυτή η είδηση έρχεται λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο ενός άλλου 28χρονου που αυτοκτόνησε στην Αχλαδερή, αφήνοντας σημείωμα στον τόπο του περιστατικού.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστώσει τα αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την απεγνωσμένη πράξη τον νεαρό άνθρωπο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News