Επιβεβαιώθηκε: Τα όσκαρ του ποpνό θα γίνουν στην Ελλάδα

16 Μαρτίου, 2018 10:20 ΠΜ
More videos

Τις προηγούμενες μέρες είχε κυκλοφορήσει ως πληροφορία, αλλά πλέον επισημοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τo Erotic Awards Show 2018 θα γίνει στην Ελλάδα στις 5 Μαΐου στο Tae Kwon Do, χάρη στις ενέργειες του Δημήτρη Σειρηνάκη, ο οποίος θα αναβιώσει ένα event που είχε σταματήσει εδώ και μερικά χρόνια.

Βλέποντας κανείς την αφίσα του show, διακρίνει την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία έγινε η πρώτη Ελληνίδα pornostar της σύγχρονης εποχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Η Sirina θα αναβιώσει στο Ολυμπιακό στάδιο του tae kwon do στο Παλαιό Φάληρο, τα πρώτα παγκόσμια βραβεία Ερωτικού κινηματογράφου που γίνονταν στις Κάννες! Μια φαντασμαγορική red carpet διοργάνωση, εφάμιλλη των Αμερικανικών βραβείων AVN του Las Vegas, που έρχεται να γράψει μια νέα χρυσή σελίδα παγκοσμίως στα βραβεία ερωτικού κινηματογράφου.

Στην εκδήλωση θα παραστεί όλη η βιομηχανία του ερωτικού θεάματος, από ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς αλλά και διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές της εγχώριας και παγκόσμιας show biz, οι οποίοι θα δώσουν μια πρωτόγνωρη και φαντασμαγορική  ατμόσφαιρα στην Αθήνα, κάνοντας την, την πιο ερωτική πόλη του κόσμου… το Σάββατο στις 5 Μαΐου.

Φυσικά, μετά το πέρας των βραβείων θα ακολουθήσει celebrity party με διάφορα event και γνωστούς DJ που θα δώσουν το ιδιαίτερο χρώμα και τη μουσική σε μια μαγική βραδιά.

** Η έναρξη του event θα είναι στις 22:00 ενώ οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές από τις 20:00

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για την αρένα θα πωλούνται προς 25 ευρώ.
Τα εισιτήρια για τους καθήμενους θα πωλούνται προς 35 ευρώ.
Τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 500 ευρώ για τραπέζι 5 ατόμων με μια φιάλη.

Ακολουθήστε μας στο facebook: