Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΕπιβεβαιώνεται ο χωρισμός πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι 3 λόγοι που...

Επιβεβαιώνεται ο χωρισμός πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι 3 λόγοι που οδηγούν το βασιλικό ζευγάρι στο διαζύγιο

Κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε με αφορμή τη στέψη του βασιλιά Καρόλου το πρωινό της Δευτέρας η Ελληνίδα κειμενογράφος του βρετανικού παλατιού, Ανδριάνα Μανέττα, η οποία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις φήμες χωρισμού πρίγκηπα Harry και Meghan Markle.

Όπως φαίνεται, οι φήμες αυτές μόνο ανυπόσταστες δεν μπορούν να θεωρηθούν, καθώς το ζευγάρι πράγματι περνά μια μεγάλη κρίση στη σχέση του, η οποία οφείλεται κυρίως στη μη επίτευξη των προσωπικών στόχων της Markle.

«Το γεγονός ότι ανακοινώθηκε η παρουσία του πρίγκιπα Harry στην τελετή χωρίς τη Meghan μας επιβεβαιώνει τις φήμες για την απόσταση που υπάρχει μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση ο Harry και η Meghan να κοιμούνται ακόμα και σε διαφορετικά υπνοδωμάτια. Οι κύριοι λόγοι είναι η έλλειψη αποδοχής που περίμεναν μετά την κυκλοφορία της σειράς τους στο Netflix αλλά και του βιβλίου του  Harry.

Ένας λόγος είναι και το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε η χρήση ναρκωτικών από τον πρίγκιπα Harry που του απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο ενασχόλησης με την πολιτική. Ακόμη ένας λόγος είναι η απογοήτευση της Meghan Markle που περίμενε μια πιο λαμπερή καριέρα στην υποκριτική, κάτι το οποίο όμως δεν κατάφερε. Κυρίαρχο ρόλο στη ρήξη μεταξύ του ζευγαριού παίζει και το γεγονός ότι η ίδια είχε διακαή πόθο τα παιδιά τους να λάβουν βασιλικούς τίτλους», είπε και συνέχισε μιλώντας για τη στέψη του Καρόλου:

«Σημαντικό κομμάτι της παράδοσης αυτής της μέρας είναι και ο επίσημος χαιρετισμός των βασιλικών μελών από το μπαλκόνι του Μπάκινγχαμ. Ο χαιρετισμός από το μπαλκόνι του Μπάκινγχαμ γίνεται από τα μέλη της οικογένειας που έχουν ενεργό ρολό στα βασιλικά καθήκοντα.

Το πιο πιθανό είναι να μην δούμε τον πρίγκιπα Harry να βγαίνει στο μπαλκόνι. Θα δούμε μόνο τον William, την Kate, τα παιδιά τους και τον Κάρολο με την Camilla. Για τους κάτοικους της Βρετανίας είναι μία μεγάλη γιορτή τριήμερης διάρκειας γεμάτη με εκδηλώσεις, φαγητό, χορό και μουσική. Ο κόσμος στήνεται συνήθως κατά μήκος όλης της διαδρομής από το Μπάκινγχαμ μέχρι το Αββαείο από τα ξημερώματα της προηγουμένης ημέρας».
Τα πιο σημαντικά