Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
επικαιρότηταΕπίθεση στην ΑΣΟΕΕ: Οι κουκουλοφόροι πέρασαν ταμπέλα στον λαιμό του πρύτανη

Επίθεση στην ΑΣΟΕΕ: Οι κουκουλοφόροι πέρασαν ταμπέλα στον λαιμό του πρύτανη

Σοκάρει η φωτογραφία από την επίθεση στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, που δείχνει τους δράστες να του έχουν κρεμάσει πινακίδα με σκοινί από τον λαιμό με το μήνυμα «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Στη φωτογραφία που ανέβηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, φαίνεται ο πρύτανης Δημήτρης Μπουραντώνης περικυκλωμένος από τους καταληψίες να του έχουν κρεμάσει στον λαιμό μια ταμπέλα που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις»

Ειρωνεύονται μάλιστα τον κ. Μπουραντώνη λέγοντας «ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο».

Οι δράστες έκαναν εισβολή το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

Όπως αναφέρουν στο κείμενο με το οποίο συνοδεύουν τη φωτογραφία, επέλεξαν να στοχοποιήσουν τον συγκεκριμένο πρύτανη, μεταξύ άλλων, γιατί «φροντίζει να αφήνει παντού το νεοφιλελεύθερο στίγμα του στον δημόσιο διάλογο, μέσα από άρθρα και συγγράμματα στα οποία υπεραμύνεται της ευρωενωσιακής πολιτικής και της δολοφονικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ»(!) καθώς και γιατί «οραματίζεται έναν εξευρωπαϊσμό των πανεπιστημίων στα πρότυπα αποστειρωμένων και επιτηρούμενων ιδρυμάτων»!

«Ο βανδαλισμός και η εκκένωση του γραφείου του Μπουραντώνη είναι μία απάντηση σε μια λογική ελάχιστης αναλογίας στην πρακτική της κατ’ εξακολούθηση παραβίασης και εκκένωσης των δικών μας χώρων» έγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι δράστες.Τα πιο σημαντικά