Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΕπίθεση Πακιστανών σε λουόμενη: «Γελούσαν και χειροκροτούσαν γύρω της!», λέει ο σύζυγος...

Επίθεση Πακιστανών σε λουόμενη: «Γελούσαν και χειροκροτούσαν γύρω της!», λέει ο σύζυγος της 25χρονης

«Ήταν έξι άτομα γύρω από τη σύζυγό μου και τράβαγαν βίντεο και φωνάζανε. Γελάγανε. Ήταν live κάπου σε ένα site. Μόλις έφτασα κοντά ήταν η μπλούζα της σκισμένη. Χειροκροτούσαν γύρω της», είπε αποκλειστικά στο protothema.gr o σύζυγος της 25χρονης που δέχθηκε την επίθεση στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η γυναίκα του όταν δέχτηκε άγρια επίθεση από έξι Πακιστανούς χθες το απόγευμα περιέγραψε αποκλειστικά στο protothema.gr ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Ο ίδιος ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έγινε η επίθεση τόσο ξαφνικά, ενώ θυμάται πως «άκουσα φωνές» και πως οι δράστες ήταν αρκετά προκλητικοί καθώς κατά τη διάρκεια της επίθεσης γελούσαν!

«Είχαμε πάει για μπάνιο. Έλειψα για δύο λεπτά για να πάω στο περίπτερο να πάρω αναψυκτικά. Είχα απομακρυνθεί 100 μέτρα. Άκουσα φωνές. Γύρισα πίσω. Ήταν έξι άτομα γύρω από τη σύζυγό μου και τράβαγαν βίντεο και φωνάζανε. Γελάγανε. Ήταν live κάπου σε ένα site. Μόλις έφτασα κοντά ήταν η μπλούζα της σκισμένη. Χειροκροτούσαν γύρω της», είπε αποκλειστικά στο protothema.gr o άνδρας της άτυχης γυναίκας και συνέχισε: «Με χτύπησαν στο χέρι όταν τους πλησίασα. Καλέσαμε την αστυνομία και φύγανε, δύο δεξιά και δύο αριστερά. Τους πιάσανε τους δύο. Ήταν κοντά στο αμάξι με το μαγιό, ήταν έτοιμη να μπει στη θάλασσα και τραβάγανε βίντεο. Τους είπε τι κάνετε ρε και γελούσαν. Μετά της επιτέθηκαν!».

«Ο σύζυγός μου πήγε μέχρι το περίπτερο να πάρει κάτι. Τότε τους είδα άρχισαν να με τραβάνε βίντεο και τους είπα τι κάνετε; Εκείνοι τότε μου επιτέθηκαν ο ένας μου έσκισε την μπλούζα. Και γελούσαν. Ήταν επιθετικοί και φώναζαν», φέρεται να είπε η γυναίκα που έκανε την καταγγελια στους αστυνομικούς. «Τότε άρχισα να φωνάζω και εκείνοι γελούσαν! Ο συζυγος μου γύρισε γιατί άκουσε τις φωνές και του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο χέρι. Μετά εξαφανίστηκαν», φέρεται να ήταν τα λόγια της στην κατάθεση της.

Η ίδια μαζί με τον σύζυγο της κατήγγειλαν στη συνέχεια το περιστατικό στην αστυνομλια, με την Άμεση Δράση να κάνει γρήγορα αναζητήσεις και να προχωράει σε προσαγωγές. Μετά από λίγη ώρα η ίδια κλήθηκε να δει τους προσαχθέντες και αναγνώρισε ανάμεσα σε αυτούς δυο από τους δράστες της επίθεσης. Όμως κανένας από αυτούς δεν ήταν ούτε εκείνος που της έσκισε την μπλούζα, ούτε αυτός που την τράβηξε βίντεο και σύμφωνα με τη μαρτυρια της μετέδιδε ζωντανά τις εικόνες!

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων τεσσάρων ανδρών που κατήγγειλε η άτυχη γυναίκα πως της επιτέθηκαν.

Τα πιο σημαντικά