Επίθεση με βιτριόλι – Οι απαράδεκτες δηλώσεις της μητέρας της κατηγορούμενης

17 Σεπτεμβρίου, 2021 4:13 ΜΜ
More videos

Η εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στα δικαστήρια ένα χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι έκανε το πανελλήνιο να υποκλιθεί στη δύναμη ψυχής που διαθέτει.

Διαβάστε επίσης: Οι διάλογοι της κατηγορούμενης με την Ιωάννα, οι ερωτήσεις για τον 40χρονο

Από την άλλη η κατηγορούμενη δεν παρέστη στη δίκη επικαλούμενη κάποιο κόλλημα που δεν της επέτρεψε να έρθει και εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο της. Δημοσιογράφος της εκπομπής «T-live» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα της δράστιδος και κανείς δεν περίμενε το ξέσπασμά της.

«Δεν ντρέπεστε λίγο; Έλεος πια βρωμιάρηδες, ζώα είστε; Δεν σέβεστε τίποτα; Άντε από κει!».

Δείτε το βίντεο:

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόχλου δήλωσε βγαίνοντας από το δικαστήριο: «Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κ. Παλιοσπύρου τη συμπάθεια μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο.

Το παραπεμπτικό βούλευμα είναι λανθασμένο. Ως προς τα πραγματικά περαστικά έχει ομολογήσει. Υπάρχει διαφωνία σου νομικό χαρακτηρισμό της πράξης. Παραπέμπεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η θέση της υπερασπίσεως είναι ότι πρόκειται για μια κλασική περίπτωση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Η θέση της υπερασπίσεως είναι ότι πρέπει να μετατραπεί η κατηγορία στο κακούργημα της βαριάς σκοπουμενης σωματικής βλάβης».

Ακολουθήστε μας στο facebook: