Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η Ναταλία Γερμανού ξεσπά κατά της 36χρονης κατηγορουμένης

18 Σεπτεμβρίου, 2021 9:31 ΜΜ
More videos

«Έξω από τα δόντια» μίλησε η Ναταλία Γερμανού για την καθ’ ομολογίαν δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» σημείωσε πως «η Ιωάννα θα παραμείνει για πάντα πανέμορφη, ενώ το άλλο το κορίτσι που δεν έχει σημάδια, θα είναι ένα τέρας».

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού είπε: «Η ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι μία ιστορία που έχει συνεπάρει, συγκινήσει και συγκλονίσει όλους από την πρώτη κιόλας μέρα. Κανενός το μυαλό δεν μπορεί να χωρέσει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να έχει μέσα του τόση κακία. Γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν θα το αποδώσουμε ούτε στην τρέλα, ούτε στην εμμονή ή τη μανία της στιγμής. Είναι μια γνήσια βαθιά κακία που ωθεί έναν άνθρωπο να ρίξει το βιτριόλι πάνω στο πρόσωπο και το σώμα ενός άλλου, επειδή υποψιαζόταν ότι μπορεί να φλερτάρει με το κατά φαντασίαν αντικείμενο του πόθου του. Μοιάζει με σενάριο ταινίας, όμως είναι η νοσηρή πραγματικότητα».

Και κατέληξε: «Η Ιωάννα είναι παράδειγμα γενναιότητας, ομορφιάς εσωτερικής και εξωτερικής. Η Ιωάννα θα παραμείνει για πάντα πανέμορφη, ενώ το άλλο το κορίτσι, που δεν έχει σημάδια, θα είναι ένα τέρας. Αυτή είναι η τραγική ειρωνεία».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: