Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν μπορεί να βγει στο φως της ημέρας», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας

12 Νοεμβρίου, 2020 10:56 ΜΜ
More videos

Επίθεση με βιτριόλι: Για την ψυχολογική και σωματική κατάσταση της υγείας της 34χρονης Ιωάννας, που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, στην είσοδο του γραφείου της, μίλησε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

«Η ψυχολογία της δεν είναι καλή. Δεν μπορεί να βγει στο φως της ημέρας», δήλωσε ο κ. Λύτρας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Love It ενώ αποκάλυψε πως «νιώθει οργή και θυμό γι’ αυτό που συνέβη». «Περιμένουμε να τελειώσει το μαρτύριο με τις επεμβάσεις και κάποια στιγμή να δούμε αν θα μπορέσει να επανέλθει», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας.

«Τελευταία φορά που επισκέφτηκα την Ιωάννα στο σπίτι της ήταν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η κατάσταση της υγείας της είναι αρκετά σοβαρή. Έχει ακόμα κάποια προβλήματα στο μάτι και το αυτί. Τα χειρουργεία συνεχίζονται, πριν από λίγες μέρες έκανε το όγδοο», σημείωσε ο δικηγόρος της.

«Για τα ελληνικά δεδομένα είναι ένα έγκλημα που δεν το συναντούμε εύκολα. Έτσι όπως έχει ασκηθεί η δίωξη, θεωρώ πως υπήρχε πρόθεση να της αφαιρέσει τη ζωή», τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.