Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη» απαντά η Ιωάννα στην 35χρονη

5 Απριλίου, 2021 3:33 ΜΜ
More videos

«Η Ιωάννα και οι γονείς της δεν δέχονται καμία συγνώμη» λέει στο newsit.gr ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μετά την ομολογία της 35χρονης Έφης ότι αυτή ήταν που επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη κοπέλα πέρυσι το Μάιο στην Καλλιθέα.

Σήμερα (05.04.2021), σχεδόν ένα χρόνο μετά το περιστατικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο και κάτω από άκρα μυστικότητα, η 35χρονη επισκέφτηκε μαζί με τον δικηγόρο της την ανακρίτρια και ομολόγησε την πράξη της, καθώς η ίδια τόσο στην προανακριτική διαδικασία όσο και στην πρώτη “συνάντηση” με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή που διέταξαν την προφυλάκιση της ήταν αρνητική να πει το παραμικρό για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας.

Έτσι σήμερα απολογήθηκε για πρώτη φορά και ομολόγησε ότι έριξε καυστικό οξύ στο πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Αν και ζήτησε συγνώμη και επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το θύμα της τα λεγόμενα δεν φαίνεται να έχουν καμία αξία για την οικογένεια της Ιωάννας αλλά και για την ίδια, οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εφιάλτη και να επουλώσουν τις πληγές τους.

«Πράγματι απολογήθηκε και ομολόγησε την πράξη της, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα» λέει στο newsit.gr, o δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας και προσθέτει: «Η Ιωάννα και η γονείς της τι να την κάνουν τη συγγνώμη της. Δεν δέχονται καμία συγγνώμη».

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, η δράστης, στους ισχυρισμούς της, προσπάθησε να αποδομήσει την ποινική δίωξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που έχει ασκηθεί εις βάρος της, λέγοντας πώς η ποσότητα του καυστικού υγρού που έριξε στο πρόσωπο της Ιωάννας ήταν μικρή, καθώς ήθελε να της προκαλέσει μόνο μια ζημιά. Ωστόσο, όπως λέει ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τα επίσημα ευρήματα δείχνουν ακριβώς το αντίθετο, ότι η ποσότητα του θειικού οξέος που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση ήταν πολύ μεγάλη.

Πηγή: Newsit