Επίθεση με βιτριόλι: Αναβλήθηκε το 8ο χειρουργείο της Ιωάννας – Αρνείται να απολογηθεί η συλληφθείσα

16 Οκτωβρίου, 2020 12:51 ΠΜ
More videos

H ανθρωποκτόνος πρόθεση και τα απανωτά χειρουργεία

Δεν έχει τέλος ο «Γολγοθάς» της Ιωάννας, της κοπέλας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον προηγούμενο Μάιο, καθώς αναβλήθηκε το 8ο και πολύ κρίσιμο χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων της. Αρνείται να απολογηθεί η συλληφθείσα και 35χρονη κατηγορούμενη που έχει προφυλακιστεί και άσκησε το δικαίωμα της σιωπής, ενώ έχει μπει νέο ανακριτής στην υπόθεση.

Οι απεργίες στο ελληνικό Δημόσιο έβαλαν στον «πάγο» την επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σήμερα παρατείνοντας την αγωνία της άτυχης κοπέλας που καθημερινά δίνει «αγώνα» να ορθοποδήσει μετά την τραγωδία που έζησε.

Το χειρουργείο αυτό φαίνεται ότι δεν ήταν προγραμματισμένο. Οι θεράποντες ιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε αυτή την επέμβαση στο πρόσωπο. Η είδηση αυτή φαίνεται να επιβάρυνε την ψυχολογία της κοπέλας, η οποία μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία. Η Ιωάννα συγκλόνισε τον Σεπτέμβριο, όταν πόσταρε μια ξεχωριστή και με όλο νόημα φωτογραφία στα social media.

Νέος ανακριτής στην υπόθεση με το βιτριόλι

Και όσο η Ιωάννα κάνει το ένα χειρουργείο μετά το άλλο ώστε να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι δεν έχει απολογηθεί.

Στην υπόθεση έχει μπει, μάλιστα, άλλος ανακριτής. Οι έρευνες συνεχίζονται, όμως, χωρίς καμία καθυστέρηση. Το μόνο που μένει είναι να παραδοθούν και τα εργαστηριακά αποτελέσματα, ώστε να συμπληρωθεί και ο φάκελος της υπόθεσης και τότε η κατηγορούμενη θα πρέπει να επιλέξει αν θα πάει στη δίκη με ή χωρίς απολογία. Υπενθυμίζεται ότι βρέθηκαν ίχνη από καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της κατηγορούμενης.