Επίθεση κρεοπώλη σε vegan διαδηλωτές. Τους έδιωχνε με μπριζόλες και χοιρομέρια

7 Αυγούστου, 2022 4:22 ΠΜ
More videos

Στη Μεγάλη Βρετανία έχει προκληθεί σάλος από την αντίδραση ενός εργαζομένου σε κρεοπωλείο. Έπρεπε να αντιμετωπίσει μία ομάδα ακτιβιστών vegan, που διαμαρτύρονταν για την κατανάλωση κρέατος, αλλά και για τους κρεοπώλες που τα πουλούσαν.

Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν στην αγορά Κίργκεϊτ στην πόλη Μπράντφορντ της Αγγλίας, ενώ καλούσαν τους καταναλωτές να μην αγοράζουν κρέας. Αυτή η δήλωση προκάλεσε την ασυνήθιστη αντίδραση του κρεοπώλη. Άρχισε να λογομαχεί μαζί τους φωνάζοντας κι έπειτα πήρε στα χέρια του μπριζόλες και άλλα προϊόντα και ξεκίνησε το κυνηγητό. Ενώ τους κυνηγούσε, παράλληλα προσπαθούσε συνεχώς να ακουμπήσει τους διαδηλωτές με κομμάτια ωμού κρέατος, αφού ήξερε πόσο πολύ απεχθάνονται τα νεκρά ζώα.

Ο συνάδελφος του ερειστικού κρεοπώλη δεν έμεινε αμέτοχος. Ακούμπησε πάνω στον πάγκο του κρεοπωλείου ένα κεφάλι γουρουνιού, για να προκαλέσει περισσότερο τους ακτιβιστές.

Μετά από λίγη ώρα, έγιναν καταγγελίες και κατέφθασε η αστυνομία, έτσι εκτονώθηκε η ένταση. Το βίντεο δημοσιεύθηκε από μία διαδηλώτρια, που έκανε ζωντανή μετάδοση στο Facebook την ώρα της διαμαρτυρίας. Το στιγμιότυπο έκανε το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλές είναι οι αντιδράσεις ανθρώπων που χρησιμοποιούν βαριές εκφράσεις για τον υπάλληλο του κρεοπωλείου, ενώ αρκετοί ζητούν παραδειγματική τιμωρία για τους οξύθυμους εργαζόμενους.

Δείτε το βίντεο με την «επίθεση» του κρεοπώλη στους ακτιβιστές: