Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
διάφοραΕπιτέθηκαν σε συνεργείο του MEGA! Ο Ευαγγελάτος πήρε θέση στο Live News

Επιτέθηκαν σε συνεργείο του MEGA! Ο Ευαγγελάτος πήρε θέση στο Live News

Πως αντέδρασε ο Νίκος Ευαγγελάτος στον αέρα του Live News;

Με την Θεσσαλονίκη συνδέθηκε το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και είχαν συγκεντρωθεί περί τα 100 άτομα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ήδη εφαρμοσμένο lockdown στην πόλη τους.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, ωστόσο, μια κίνηση διαδηλωτή ήταν ικανή να εξοργίσει τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις ενημερώθηκε από τον συνεργάτη του πως κάποιος επιτέθηκε στο συνεργείο του Μεγάλου Καναλιού, ο Νίκος Ευαγγελάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Πρώτα από όλα αυτό απαγορεύεται… Ένταση; Έχουν έρθει κάποιοι απειλητικά εναντίον σου;Μάλιστα! Πολύ ωραία, πάρα πολύ ωραία. Τέλεια».

«Δηλαδή είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν εξαγγείλει τη συγκέντρωση, μια παράνομη συγκέντρωση και επιτίθονται και στους δημοσιογράδους που είναι εκεί για να την καλύψουν» πρόσθεσε, εμφανώς ενοχλημένος, ο παρουσιαστής του Live News. «Βλέπω και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, εύχομαι να παίξουν το ρόλο τους».

«Οι άνθρωποι αυτοί, λοιπόν, λένε ότι δεν πρέπει να έχουμε lockdown γιατί κανένας μας δεν το θέλει. Όλοι είμαστε εναντίον του lockdown, αλλά αυτοί κάποια αντιπρόταση έχουν;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος. «Καθόμαστε εδώ όλη αυτή την ώρα και μιλάμε για τα μέτρα, τον ψυχολογία, την οικονομική ζημιά, τους επιχειρηματίες, για όλους μας. Αυτό όμως που γίνεται εκεί είναι σαν κανένας να μην καταλαβαίνει και επιτίθενται και στους δημοσιογράφους»!

Τα πιο σημαντικά