Επιτέλους ευχάριστα νέα: Κέρδισε τη μάχη και 2ος τραυματίας του μοιραίου τρένου – 22χρονος βγήκε από τη ΜΕΘ 11 μέρες μετά

11 Μαρτίου, 202310:08 ΜΜ
More videos

«Τα πράγματα είναι ευχάριστα από τη μεριά των τραυματιών και μακάρι να μας ερχόντουσαν περισσότεροι τραυματίες στα νοσοκομεία, γιατί από νωρίς το μεσημέρι της επόμενης μέρας που έγινε το δυστύχημα, το τραγικό αυτό συμβάν, δυστυχώς, μας ερχόντουσαν μόνο νεκροί και, μάλιστα, μη αναγνωρίσιμοι, μας ερχόντουσαν μέλη παραμορφωμένα, μία τραγική κατάσταση. Τώρα, αυτήν τη στιγμή, έχουν βγει 2 παιδιά από την εντατική, από το Πανεπιστημιακό της Λάρισας και νοσηλεύονται 5 περιστατικά συνολικά στις ΜΕΘ, 3 στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, 1 στο Γενικό της Λάρισας, είναι το παιδί, το οποίο είναι από το 1ο βαγόνι, που είναι πάρα πολύ άσχημα, 1 στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, που αποσωληνώθηκε, πάει πολύ καλά και θα βγει σύντομα και 1 κοριτσάκι, 22 χρονών, στο νοσοκομείο Παπανικολάου» είπε ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σε τηλεφωνική επικοινωνία που με είχε με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι».

Τραυματίες πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη: 5 στις ΜΕΘ και 7 στις κλινικές

«Τα πράγματα είναι ευχάριστα από την πλευρά των τραυματιών. Από νωρίς το μεσημέρι της επόμενης της τραγωδίας, ερχόντουσαν συνέχεια νεκροί. Αυτήν τη στιγμή, νοσηλεύονται περιστατικά συνολικά. 2 στο νοσοκομείο της Λάρισας, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, που πάει πολύ καλά και θα βγει, και κοριτσάκι, 22 ετών, στο Παπανικολάου. Εκτός του ενός, που είναι πολύ σοβαρά, πιστεύουμε πως οι υπόλοιποι θα τα καταφέρουν. άτομα βρίσκονται στο νοσοκομείο ελαφρά» είπε αρχικά.

«Ήμουν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας, και μπορούσε να δει κανείς τον τρόμο και το άγχος των τραυματιών για τους υπόλοιπους. Πήγα στη Λάρισα και είδα τους γονείς να μην γνωρίζουν τι έγιναν στα παιδιά τους. Εγώ έχω να κοιμηθώ από εκείνη τη μέρα, γιατί μου άνοιξαν το ψυγείο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχαν μεγάλη οργή, γιατί δεν μπορούσαν να τους δώσουν λίστα επιβατών. Οι γονείς έλεγαν, δεν γίνεται να γνωρίζουμε που είναι ο ντελιβεράς και να μην έχουμε σύστημα τηλεδιοίκησης» πρόσθεσε.

Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννακός, Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News