Επιστροφή στο Μέλλον ΙΙ: Οι 12 προφητείες της ταινίας, για το 2015!

3 Ιανουαρίου, 2015 12:58 ΠΜ
More videos

Η ταινία “Επιστροφή στο Μέλλον ΙΙ” παρουσίαζε στο κοινό των ’80s πώς θα είναι ο κόσμος το 2015. Πόσα από τα πράγματα που έμοιαζαν απίθανα τότε, αποδείχθηκαν προφητικά;

Όσοι έχετε δει την κωμική τριλογία επιστημονικής φαντασίας που έκανε γνωστό τον Michael J. Fox στο ευρύ κοινό, θα θυμάστε την έκπληξη του πρωταγωνιστή στο “Επιστροφή στο Μέλλον ΙΙ” όταν μεταφέρθηκε με τη βοήθεια του φίλου του επιστήμονα, του θρυλικού “Ντοκ” (Christopher Lloyd) στο 2015.

Όσο εμείς βλέπουμε, τον Μάρτι Μακ Φλάι, να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον Μπιφ Τάνεν, τον νταή που δυσκόλευε από παλιά τη ζωή του πατέρα του Μάρτι, παρατηρούμε τα “τεχνολογικά επιτεύγματα” του… μακρινού 2015.

Τις πρώτες μέρες του νέου έτους, σας παρουσιάζουμε 12 πράγματα τα οποία φαντάστηκαν, οι δημιουργοί της ταινίας για το 2015.Όσοι βλέπατε το Επιστροφή στο Μέλλον μικροί, παρακαλείσθε να μην μελαγχολήσετε για την ηλικία σας (μεγαλώσαμε).

1. Ο “ενυδατωτής” τροφών

Μία συσκευή Black & Decker που μοιάζει με φούρνο μικροκυμάτων. Βάζεις μέσα μία μισκοσκοπική πίτσα και σε λίγα δευτερόλεπτα τη βγάζεις “ενυδατωμένη” σε οικογενειακό μεγέθος.

2. Τα κορδόνια που δένονται μόνα τους

 Γιατί να χάνεις χρόνο δένοντας κορδόνια εν έτει 2015;

3. Το ρομποτικό λουρί για σκύλους

 Το 2015 ο σκύλος θα έπρεπε να είναι ο καλύτερος φίλος του ρομπότ που τον βγάζει βόλτα. Το θέμα είναι, ποιος θα μαζεύει τα περιττώματα από το δρόμο;

4. Το μπουφάν που στεγνώνει μόνο του

Με τέτοιο μπουφάν, ποιος έχει ανάγκη τις ομπρέλες;

5. Τα σαγόνια του καρχαρία Νο 19 και το πόστερ – ολόγραμμα

Η οικογένεια Spielberg καλά θα κάνει να κινητοποιηθεί άμεσα αν θέλει να γυρίσει τις υπόλοιπες 15 ταινίες του σίκουελ! Για το ολόγραμμα πάντως έπεσαν μέσα οι δημιουργοί του “Επιστροφή στο Μέλλον ΙΙ”.

6. Τηλεφωνικά γυαλιά

 Κάτι σαν γυαλιά ηλίου με… skype, θα μπορούσε να είναι το κορυφαίο gudget του 2015.

7. Τα φετίχ της φουτουριστικής μόδας: Γιλέκα που μιλάνε και κράνη σε απίθανα σχήματα

 8. Ο φορητός κήπος

 Ένας σίγουρος τρόπος, όχι μόνο για να έχει παντού και πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά και για να κάνει τα παιδιά να θέλουν να τα φάνε.

9. Η βελτιωμένη Pepsi

 Σε τέλεια συσκευασία, διαθέσιμη παντού και πάντα.

10. Ο σκουπιδοφάγος που παράγει ενέργεια

 Πώς να μετατρέψετε τα σκουπίδια σας σε 1,21 γιγαβάτ ενέργειας.

11. Το ιπτάμενο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τον Dr. Emmett Brown, αυτή τη χρονιά οι δρόμοι θα είναι περιττοί. Για καλό και για κακό όμως μην πετάξετε ακόμα τα λάστιχά σας.

12. Και το ιπτάμενο πατίνι

Πηγή