Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕπιστρέφει το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» – Το αποκάλυψε ο Σπύρος...

Επιστρέφει το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» – Το αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αγαπημένη μουσική εκπομπή που “κόπηκε” από τον ΣΚΑΪ πριν τρία χρόνια και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να επιστρέψει στις οθόνες μας!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψει στην παρουσίαση και αν έχει δει τον “Εκατομμυριούχο” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Το “Στην υγειά μας” θα το δείτε σε επαναλήψεις. Δεν έχω δει την εκπομπή του Γιάννη Μπέζου, βλέπω μόνο αθλητικά στην τηλεόραση. Με έχει καλέσει ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή του, αλλά δεν κατάφερα να πάω λόγω παράστασης και πολύωρων γυρισμάτων», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω δει τον «Εκατομμυριούχο» με τον Αρναούτογλου γιατί δε βλέπω τηλεόραση. Δεν θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, έχουν κλείσει αυτοί οι κύκλοι για μένα. Με ενδιαφέρει μόνο η υποκριτική, έχω επιλέξει άλλη πορεία», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.
Για τον έρωτα δήλωσε: «Δεν πολυασχολούμαι με τον έρωτα, έχω δουλειές».
Σε άλλες δηλώσεις του πάντως στο OPEN, τόνισε για πρώτη φορά πως η εκπομπή “Στην Υγειά μας” είναι πλέον πολύ πιθανό να επιστρέψει, αλλά με άλλον παρουσιαστή. «Μπορεί να το ξαναδείτε αλλά όχι από μένα. Εγώ τελείωσα με αυτό, 17 χρόνια φτάνει. Άστο ελεύθερο το… παιδί», ανέφερε σχετικά!
Τα πιο σημαντικά