Επιστρέφει το Είσαι το ταίρι μου με νέα επεισόδια; Το βίντεο με Σταυρόπουλου και Γεωργούλη που κυκλοφορεί από τα γυρίσματα

17 Σεπτεμβρίου, 2022 2:12 ΠΜ
More videos

Το «Είσαι το ταίρι μου», είναι μία από τις θρυλικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, από αυτές τις παραγωγές που και είκοσι χρόνια μετά δε θα βαρεθείς να βλέπεις σε επανάληψη. Κάτι η άπαιχτη ερμηνεία της Σταυροπούλου, κάτι το πρωτότυπο σενάριο, κάτι η μοναδική μουσική, όλα αυτά συνθέτουν μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές παραγωγές. Λέτε αυτό να αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι της τηλεόρασης και να ξαναγυρνάνε επεισόδια, γιατί τις τελευταίες ώρες κάνουν θραύση στο tik tok βίντεο της Σταυροπούλου και του Γεωργούλη που γυρνάνε τη σκηνή της μηχανής!

Άλλωστε και οι δύο πρωταγωνιστές που έγιναν τηλεοπτικό ζευγάρι στο τέλος έχουν ομολογήσει ότι είναι μια σειρά που τους σημάδεψε. Οι δυο τους εξακολουθούν να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, πράγμα που αιτιολογεί και την χημεία τους μέσα στα γυρίσματα.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο tik tok και μαρτυρούν εξελίξεις για το είσαι το ταίρι μου

Στην γνωστή πλατφόρμα κυκλοφορούν πολλά βίντεο που δείχνουν τον Γεωργούλη και τη Σταυροπούλου να γυρίζουν τη σκηνή με τη μηχανή στο κέντρο της Αθήνας. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το αν θα γίνουν νέα επεισόδια, αν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό ή τηλεταινία, όποτε περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις!

Σε χθεσινή του σ