Επιστρέφει το «Beverly Hills 90210» με τoυς πρωταγωνιστές της πρώτης σειράς

22 Δεκεμβρίου, 2018 12:05 ΠΜ
More videos

Η αναβίωση της θρυλικής σειράς θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες.

Η αμερικανική σειρά των 90s «Beverly Hills 90210» επιστρέφει στη μικρή οθόνη και σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση της HuffPost που επικαλείται δημοσίευμα του Deadline, το CBS βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας με το ορίτζιναλ καστ: Τζένι Γκαρθ, Τόρι Σπέλινγκ, Τζέισον Πρίστλεϊ, Ίαν Ζέρινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, Γκαμπριέλ Καρτέτις.

Εκπρόσωπος του δικτύου επιβεβαίωσε το δημοσίευμα προσθέτοντας ότι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Σε αντίθεση με τη σειρά «90210» που προβλήθηκε στο The CW από το 2008 μέχρι το 2013 με άλλους ηθοποιούς, η επικείμενη αναβίωση της θρυλικής εφηβικής σειράς θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες.

«Η τηλεοπτική σειρά από τα CBS TV Studios θα παρουσιάζει τους ηθοποιούς να υποδύονται ξανά τους χαρακτήρες τους δύο δεκαετίες αργότερα, αλλά δεν θα είναι μια παραδοσιακή επανεκκίνηση» αναφέρεται στο δημοσίευμα του Deadline.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Τόρι Σπέλινγκ, κόρη του Άαρον Σπέλινγκ, παραγωγού (και) της πιο δημοφιλούς νεανικής σειράς όλων των εποχών, άφησε υπόνοιες για επανένωση των ηθοποιών τον περασμένο Μάρτιο, όταν ανέβασε post στο Instagram γράφοντας ότι μαζί την Γκαρθ εργάζονται για ένα σχετικό με το «90210» project.