Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕπιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση η Πόπη Τσαπανίδου - Σε πρωινή εκπομπή σε...

Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση η Πόπη Τσαπανίδου – Σε πρωινή εκπομπή σε μεγάλο κανάλι

Φούντωσαν οι φήμες τα τελευταία 24ωρα πως αφήνει την πολιτική και επιστρέφει στην παρουσίαση και στην αγαπημένη της τηλεόραση και μάλιστα στο ΣΚΑΙ

Έντονη φημολογία υπάρχει το τελευταίο διάστημα για την πιθανή επιστροφή της Πόπης Τσαπανίδου στην τηλεόραση! Μάλιστα, μεγάλος σταθμός της έκανε ήδη κρούση, ώστε να αναλάβει την πρωινή ζώνη…

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αντωνάτου και την στήλη του #Αποψάρα στο “Καλύτερα δεν γίνεται”, η γνωστή παρουσίαστρια και υποψήφια στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, δύσκολα θα επιστρέψει τηλεοπτικά.

Υπάρχουν κάποια στελέχη στον ΣΚΑΙ, τα οποία θα επιθυμούσαν την επιστροφή της Πόπης Τσαπανίδου στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς έχει υπάρξει στην πρωινή ενημερωτική του ζώνη για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Κωνσταντίνου Αντωνάτου, υπήρξε μια σκέψη στα στελέχη, όχι όμως πρόταση.

Δείτε το βίντεοΒέβαια, επειδή ακόμα η επόμενη σεζόν βρίσκεται μακριά και στον ΣΚΑΪ έχουν μία ιδιαίτερη σχέση μαζί της, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν προσεχώς, με κανονική πρόταση, ώστε να την ψήσουν. Η ίδια άλλωστε δεν έχει ανακοινώσει επίσημα πως τέλειωσε η τηλεόραση για αυτήν κι εφόσον μέχρι τότε δεν έχει βρει κάτι άλλο, θα συζητήσουν με άλλα δεδομένα!

399571621 866367341758193 7648979829791156135 n

Αναφορικά με τη Νατάσσα Γιαμάλη και τις φήμες που την θέλουν στο κανάλι του Φαλήρου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο διευθυντής του Yupiii.gr προσέθεσε στο ρεπορτάζ πως υπάρχει σκέψη να βρεθεί στην βραδινή ζώνη του σταθμού, με εκπομπά αντίστοιχου περιεχομένου με αυτή που παρουσιάζει φέτος στο Kontra.

Τα πιο σημαντικά