Επιστρέφει η Έλλη Στάη στους τηλεοπτικούς δέκτες

16 Ιουνίου, 2021 10:05 ΜΜ
More videos

Η δυναμική anchorwoman Έλλη Στάη έχοντας διανύσει πολλά «δημοσιογραφικά χιλιόμετρα» στην καριέρα της, επιστρέφει στην τηλεόραση και στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Όχι για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων αλλά για να συναντήσει τον Ιεροκλή Mιχαηλίδη και τη… γιαγιά σε μία συζήτηση χωρίς περιστροφές και τυπικότητες. μιλάει για όλους και για όλα.

Η Έλλη Στάη μιλάει για τη μεγάλη της αγάπη, τη δημοσιογραφία, και εξηγεί πώς μπορεί μία γυναίκα να ανταπεξέλθει σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο όπως είναι αυτός της ενημέρωσης. Γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται τις πρώτες μέρες της στην τηλεόραση και το άγχος που είχε, ενώ περιγράφει και μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε στη δουλειά. Μιλάει για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βγάλεις την «είδηση» από μία συνέντευξη και τους χειρισμούς που απαιτούνται, ενώ θυμάται και το πιο αστείο περιστατικό που της έχει τύχει.

Απαντάει θετικά στην ερώτηση για το αν έχει δεχτεί προτάσεις να πολιτευτεί, εξηγώντας όμως τους λόγους για τους οποίους έχει αρνηθεί να συμμετέχει σε ένα πολιτικό σχήμα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, όπως η ίδια τονίζει με νόημα. Ακόμα μιλάει για την προσωπική της ζωή και την ισορροπία που προσπαθεί να πετύχει δουλεύοντας τόσες πολλές ώρες, μιλάει για τη σχέση της με τον γιο της, αλλά και τους άντρες και τα λάθη που έχει κάνει.
Δεν παραλείπει να αναφερθεί στην περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και στο αν την βοήθησαν οι επισκέψεις στον ψυχαναλυτή της.

Η Έλλη Στάη έρχεται στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 23.00 στο OPEN.