Επιστολή Τζομπανάκη σε Τσίπρα: «Κύριε Πρωθυπουργέ, είστε Πατέρας, όχι μόνο τον παιδιών σας»

25 Ιουνίου, 20182:36 ΜΜ
More videos

Γράμμα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε να στείλει η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει με τον σύζυγό της στην Αμερική.

Η ηθοποιός, που κάνει εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos της Νέας Υόρκης έστειλε μέσω αυτής, μια ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό ζητάει να προστατεύσει τα παιδιά της Ελλάδας, όπως ακριβώς προστατεύει τα δικά του παιδιά.

«Παιδί το περιβόλι μου, που θα κληρονομήσεις, όπως το βρείς, κι όπως το δείς, να μην το παρατήσεις…. Σκάψε ακόμα πιο βαθειά. Και φράξε το πιο στέρεα!….Κύριε Πρωθυπουργέ, στη θέση που έχετε, είστε Πατέρας, όχι μόνο των παιδιών που γεννήσατε, αλλά και των παιδιών της Ελλάδας που αναλάβατε να προστατεύετε», λέει μεταξύ άλλων στην επιστολή της.

«κύριε Πρωθυπουργε, αν γνωρίζετε πως οι πιο πολλοί νέοι σήμερα , πιστεύουν πως η ελληνική τους ταυτότητα δεν έχει καμία αξία στη ζωή και το μέλλον τους, και διαφωνείτε μαζί τους σ αυτό , τότε ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ να τους δείξετε πού έχουν κάνει λάθος και παρερμήνευσαν τα » σημάδια » σας…και να τους πείσετε από την αρχή , όχι με λόγια , αλλά με το παράδειγμα των πράξεών σας, πως αγαπάτε τα Ελληνόπουλα , όσο αγαπάτε και τα παιδιά σας.Και όπως θα έκανε ένας καλός πατέρας ,να τα προστατέψετε απο τις » χαράδρες» Για να μην τα χάσει η Ελλάδα .Και να μην χαθεί κι η ίδια στο γκρεμό ..
Μαρια Τζομπανάκη»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News