Επιστολή Στρατηγού Ζιαζιά: «Γιατί πρέπει να πάμε όλοι στο συλλαλητήριο της Αθήνας»

28 Ιανουαρίου, 20183:56 ΜΜ
More videos

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς τοποθετήθηκε με επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα για τον λόγο που πρέπει όλοι οι Έλληνες να λάβουν συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου.

Γράφει ο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ

Στρατηγός

Πρώην Α/ΓΕΣ

Με αγνό, ειλικρινή και άδολο Πατριωτισμό, με απόλυτο σεβασμό στην αλήθεια και την ιστορία μας, με δημοκρατικό σεβασμό σε όλους, αλλά και με καθαρή πατριωτική απαίτηση να μην παραδοθεί το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους σφετεριστές της ιστορίας μας, είναι καθήκον όλων μας να συμμετάσχουμε στην ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Η πατριωτική αυτί σύναξη, εκφράζει την σταθερή θέληση του λαού μας για επίλυση αυτού του Εθνικού μας Θέματος σύμφωνα με τα Εθνικά  μας συμφέροντα και όχι σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα  των διεθνών πατρώνων.

Η Σύναξη αυτή, εκφράζει την ομοψυχία του λαού μας έναντι στην αδιάλλακτη και ανιστόρητη θέση των γειτόνων μας και μόνον, χωρίς φανφάρες, χωρίς διχαστικούς λόγους, χωρίς υπερφίαλες και άστοχες κραυγές και υβριστικούς λόγους.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η αγωνία και το ενδιαφέρον για τα εθνικά θέματα και ο άδολος και μαχητικός πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο κάποιων «εκλεκτών» , που μια ζωή  προσκυνούσαν το φαύλο σύστημα.

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Είναι η προϋπόθεση για την αποτελεσματική προάσπιση των εθνικών ΜΑΣ συμφερόντων. Η ΣΥΝΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ

Πηγή: militaire.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News