Να τι δείχνει το σχήμα των χειλιών σας για την προσωπικότητά σας σύμφωνα με τους επιστήμονες

Απρ 20, 2017 1:00 ΠΜ
More videos

Οι επιστήμονες και οι φυσιογνωμιστές θεωρούν τα χείλη ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορούμε να εξετάσουμε για την ανάλυση της προσωπικότητας.

Εκφράζουμε τις σκέψεις μας προφορικά και με τον τρόπο αυτό αποκαλύπτουμε χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας και ψυχολογικές μας ιδιαιτερότητες.

Δείτε παρακάτω τι αποκαλύπτει το σχήμα των χειλιών για τον χαρακτήρα σας.

Μεγάλα και ογκώδη χείλη

© depositphotos

Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα χειλιών λατρεύουν να φροντίζουν άλλους ανθρώπους. Αν έχετε τέτοια χείλη, τότε μπορεί να περάσατε πολύ χρόνο ως παιδί, ταΐζοντας αδέσποτα γατάκια ή θέλατε να πάρετε όλα τα αδέσποτα σκυλάκια στο σπίτι σας. Έχετε ένα ισχυρό μητρικό ένστικτο και θέλετε να προστατεύετε τους άλλους γύρω σας. Σε κάθε δύσκολη κατάσταση σκέφτεστε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σας.

Το άνω χείλος μεγαλύτερο από το κάτω

© depositphotos

Οι άνθρωποι με τέτοιο σχήμα χειλιών λατρεύουν τα δράματα. Είστε συναισθηματικοί, χαρισματικοί, αγαπάτε την ζωή και σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή. Σας αρέσει να είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και έχετε την ικανότητα να προσελκύετε τους άλλους γύρω σας. Επίσης, έχετε εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Το κάτω χείλος είναι μεγαλύτερο από το άνω

© pxhidalgo/depositphotos

Η αλήθεια είναι, ότι δεν γεννηθήκατε για να κάνετε δουλειά γραφείου. Ξέρετε τι σημαίνει να διασκεδάζετε με την ψυχή σας. Έχετε ανάγκη από έναν ενεργητικό τρόπο ζωής, να επισκέπτεστε καινούργια μέρη και να μαθαίνετε καινούργια πράγματα. Είστε περίεργοι, κοινωνικοί και ανοιχτοί σε οτιδήποτε καινούργιο.

Συνηθισμένα χείλη

© valentinar/depositphotos

Οι άνθρωποι με συνηθισμένα χείλη είναι ισορροπημένοι και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με γνώμονα την κοινή λογική. Η δύναμη τους βρίσκεται στην ικανότητά τους να μπορούν να ακούνε τους άλλους. Δέχονται την κριτική και σέβονται τις απόψεις των άλλων. Είναι σχεδόν αδύνατον να εκνευριστούν. Επίσης, έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και είναι αισιόδοξοι.

Λεπτά χείλη

© Wisky/depositphotos

Οι άνθρωποι με λεπτά χείλη κατά κανόνα είναι μοναχικοί. Στηρίζονται στον εαυτό τους για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε μόνοι τους σε ένα μουσείο ή διακοπές. Ωστόσο, αισθάνονται πολύ άνετα μέσα σε ένα σπίτι με μια παρέα. Αξιολογούν εύκολα τους ανθρώπους.

Άνω χείλος με έντονο περίγραμμα

© STYLEPICS/depositphotos

Άνθρωποι με τέτοιο σχήμα χειλιών είναι πολύ δημιουργικοί. Συνήθως, γίνονται μουσικοί οι καλλιτέχνες. Έχουν εξαιρετική μνήμη και είναι πολύ κοινωνικοί. Θέλουν να εκφράζονται με κάθε τρόπο και σχεδόν πάντα έχουν καλά αποτελέσματα στην δουλειά τους.

Άνω χείλος με στρογγυλεμένο περίγραμμα

© belchonock/depositphotos

Αν έχετε τέτοιο σχήμα χειλιών, τότε είστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί και ευγενικοί. Μπορεί να αναστατωθείτε πάρα πολύ από μια ατυχία και πάντα βρίσκετε χρόνο να βοηθήσετε τους άλλους. Το να βοηθάτε τους λιγότερο τυχερούς είναι ο σκοπός της ζωής σας.

Άνω χείλος χωρίς περίγραμμα

© DmitryPoch/depositphotos

Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο υπεύθυνοι και αξιόπιστοι. Δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη “αδύνατον” και οι προθεσμίες δεν τους ανησυχούν. Όλα θα γίνουν ακριβώς στην ώρα τους. Οι φίλοι και οι συγγενείς τους πάντα στηρίζονται πάνω τους σε μια δύσκολη στιγμή.

Μικρά και ογκώδη χείλη

© piotr_marcinski/depositphotos

Οι άνθρωποι με τέτοια χείλη είναι συνήθως αισθησιακοί και άτακτοι. Βασική τους προτεραιότητα είναι η δική τους άνεση. Στην αρχή μπορεί να φαίνονται εγωιστές, αλλά είναι πολύ αφοσιωμένοι φίλοι. Πότε δεν βάζουν το συμφέρον τους πάνω από των άλλων και ποτέ δεν γίνονται αυτοκαταστροφικοί.

Πολύ λεπτό άνω χείλος

© zastavkin/depositphotos

Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα χειλιών έχουν απαράμιλλες ηγετικές ικανότητες. Μπορούν να πείθουν με ευκολία τους άλλους. Η επιτυχία τους είναι δεδομένη ό,τι και αν γίνει. Ωστόσο, δυσκολεύουν στον αισθηματικό τομέα, καθώς τους ενδιαφέρει περισσότερο να γίνουν κάποιοι παρά να είναι με κάποιον.

[leadingpersonality][asoas]

Ακολουθήστε μας στο facebook: