Επιχειρηματίας και διευθύνων σύμβουλος: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου

30 Νοεμβρίου, 202212:13 ΠΜ
More videos

«Της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη», λέει το ρητό και στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου πάει και ανάποδα. «Της Αγίας Αικατερίνης λύπη και του Σαββατοκύριακου χαρά».

Κι αυτό γιατί την ημέρα της γιορτής της ήταν που στην εκπομπή της είχε βάλει τα κλάματα και έλεγε με αφορμή μια αφιέρωση του Κοκλώνη, ότι δεν τα έχει πάει καθόλου καλά στα ερωτικά της και ο παρουσιαστής είναι ο άνθρωπος της. Στο παρελθόν δε, είχε κάνει κι ένα σχόλιο για τη νέα σχέση του πρώην της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Ε, μόλις δύο 24ωρα μετά, κυκλοφόρησαν φήμες για νέα της σχέση και αναμένεται με ενδιαφέρον η επιβεβαίωσή της.

Επιβεβαίωση γιατί τα περισσότερα ρεπορτάζ -όπως αυτό του YouWeekly– θέλουν την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο ξεκίνημα ενός φλερτ με τον Βαγγέλη Ροδόπουλο, με τον οποίο πήγαν το Σαββατοκύριακο στη βρετανική πρωτεύουσα.

Σε ανάρτηση που έκανε η Καινούργιου από το Λονδίνο, έγραψε και σχόλιο πως «όταν αμφιβάλλεις, ακολούθησε την καρδιά σου».

κ. Ροδόπουλος είναι διευθύνων σύμβουλος σε γνωστή αλυσίδα εκπαιδευτικών κέντρων και η γνωριμία με την παρουσιάστρια του ALPHA έγινε το καλοκαίρι μέσω της Δανάης Παππά και του συντρόφου της Λάμπρου Λαζάρη, που είναι φίλοι με την Καινούργιου.

Το όνομα του επιχειρηματία δεν ακούγεται για πρώτη φορά στα της σοουμπίζ, καθώς πριν από αρκετά χρόνια φήμες τον ήθελαν μαζί με την Μαρία Ηλιάκη.

Μένει να φανεί αν τελικά είναι ένα ειδύλλιο που θα ευδοκιμήσει ή αν η παρουσιάστρια θα προβεί εκ νέου μέσω της εκπομπής της σε αναφορές περί μοναξιάς της…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News