Γιώργος Γιαννιάς – Ελευθερία Παντελιδάκη: Γιορτάζουν 11 χρόνια γάμου – Η τρυφερή αφιέρωση και οι φωτογραφίες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή, Κυριακή 30 Αυγούστου, για τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελευθερία Παντελιδάκη, καθώς το αγαπημένο ζευγάρι συμπληρώνει 11 χρόνια γάμου.
Οι δυο τους, που μετρούν περισσότερες από δύο δεκαετίες κοινής πορείας, έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια όμορφη οικογένεια, επιλέγοντας παράλληλα να κρατούν μεγάλο μέρος της προσωπικής τους ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Με αφορμή τη φετινή επέτειό τους, η Ελευθερία Παντελιδάκη θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της, κάνοντας μια ιδιαίτερα τρυφερή αφιέρωση μέσα από τα social media.
Η ανάρτηση με τις φωτογραφίες από τον γάμο τους
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελευθερία Παντελιδάκη δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες από τον γάμο τους, θυμίζοντας όμορφες στιγμές από την 30ή Αυγούστου 2015, όταν το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Στη λεζάντα που συνόδευσε τη δημοσίευσή της, έστειλε ένα γεμάτο αγάπη μήνυμα στον Γιώργο Γιαννιά, γράφοντας:
«Σε λατρεύω κάθε μέρα, κάθε ώρα και πιο πολύ. Χρόνια μας πολλά».
Η δημόσια ανταλλαγή τρυφερών μηνυμάτων δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο Γιώργος Γιαννιάς αναδημοσίευσε την ανάρτηση της συζύγου του, θέλοντας και εκείνος να της εκφράσει τα συναισθήματά του.
«Σ’ αγαπάω άλλο μου μισό», ήταν η λιτή αλλά ιδιαίτερα τρυφερή απάντηση του τραγουδιστή.
11 χρόνια γάμου και περισσότερες από δύο δεκαετίες μαζί
Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη έχουν διανύσει περισσότερα από 20 χρόνια κοινής ζωής, ενώ φέτος γιορτάζουν 11 χρόνια από τον γάμο τους.
Η επέτειός τους αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για να ανοίξουν το άλμπουμ των αναμνήσεών τους και να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους όμορφες φωτογραφίες από μία από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής τους.
