Επέστρεψε στην οικογένειά της η 16χρονη Κική – Η στιγμή της επανασύνδεσης με τον πατέρα της

14 Φεβρουαρίου, 2018 10:28 ΜΜ
More videos

Μετά την έκκληση του πατέρα της στο δελτίο του Star,, επέστρεψε στην οικογένειά της η -μόλις 16 ετών- Κική που είχε εξαφανιστεί από κεντρική πλατεία του Κορυδαλλού.

Με τρεμάμενη φωνή, ο κος Στέλιος περιέργραψε στο Star τη στιγμή της επανασύνδεσής τους:

«Κλάψαμε και χαρήκαμε μαζί. Ήθελα να πέσω κάτω! Τη φίλησα την έσφιξα στην αγκαλιά μου και της έκανα και το παράπονό μου… Γιατί μου το ΄κανε αυτό; Μου είπε “συγγνώμη μπαμπά”».

Η 16χρονη Κική εντοπίστηκε μετά από 11 ημέρες, από συγγενείς της οικογένειας σε κεντρικό σημείο του Κορυδαλλού. Εκείνοι ενημέρωσαν τον πατέρα της, ο οποίος έσπευσε να τη σφίξει στην αγκαλιά του!

«Με πήραν τηλέφωνο κάποια άγνωστα παιδιά και μου είπαν κύριε Στέλιο είναι εδώ στην πλατεία, μας ρωτάει σε ποια πλατεία να πάει. Πήγα στην πλατεία, μου είχε κρυφτεί σε μια πυλωτή πολυκατοικίας. Την ανακάλυψα.. ντρεπόταν.. έβαλε τα κλάματα με αγκάλιασε.. Την είδα λίγο αδύνατη» πρόσθεσε.

Όταν τη ρώτησε πού ήταν όλες αυτές τις ημέρες, του απάντησε:

«Σε μια φίλη της.. είναι οι επαναστάσεις της ηλικίας αυτές».

Πλέον όπως δήλωσε ο πατέρας της, την έχουν αφήσει σε έναν θείο της προκειμένου να ηρεμήσει.

Η Κική τον τελευταίο χρόνο δεν πήγαινε σχολείο.. κι αυτό γιατί οι γονείς της δεν ενέκριναν τους Ρομά συμμαθητές της με τους οποίους έκανε κολλητή παρέα. Την πίεζαν να πηγαίνει μόνο για κικ μποξ. Είχε μάλιστα εξαφανιστεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν!

«Θα ζητήσω βοήθεια από κρατικούς παράγοντες και ψυχολόγους.. Και για εμένα και για το παιδί. Μπορεί κι εγώ να φταίω», τόνισε ο κος Στέλιος.

Οι γονείς σκέφτονται ακόμα και να την πάρουν μακριά από την Αθήνα έτσι ώστε η όμορφη Κική να μην το σκάσει ξανά!

[star]

Ακολουθήστε μας στο facebook: